Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (17)Реферативна база даних (107)Журнали та продовжувані видання (410)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА342098 Дроздова Т. В. Типы и особенности многокомпонентных терминов в современном английском языке (на материале терминологии производства искусственного холода) [Текст] : Автореф. дис... канд. филол. наук: 10.02.04 / Дроздова Татьяна Васильевна ; Московский гос. ин-т иностранных языков им. Мориса Тореза. - М., 1989. - 24 с.
2.ДС41011 Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрий Анатольевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 155 с.
3.РА280817 Мирончук Ю. А. Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрій АнатолІйович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.
4.ДС40881 Головский С. Е. Тепловые режимы и аппараты холодильной обработки разделанного упакованного мяса [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Головский Сергей Евгеньевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 200 л.
5.ДС48062 Мазуренко О. Г. Розробка теоретичних основ і впровадження енергозберігаючих процесів теплової та електричної обробки харчових продуктів [Текст] : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мазуренко Олександр Григорович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 462 л.
6.MFI3379/1-2 Benczedi D. Statistical thermodynamic investigations on amorphous starch-water systems [Текст] : Diss. / D. Benczedi ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 100 p.: fig. - (Diss ETH ; 11203)
7.ВА571858 Каплан Л. Г. Торговое холодильное оборудование [Текст] : Справочник / Л. Г. Каплан. - М. : Колос, 1995. - 303 с.: ил.
8.Р78690 Циганков П. С. Конспект лекції "Випарювання" з дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв" [Текст] : Для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / П. С. Циганков, О. С. Марценюк ; Український ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 1995. - 48 с.
9.ДС56166 Филин С. О. Интенсификация процессов и создание эффективных устройств получения пищевого льда [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Филин Сергей Олегович ; Одесская гос. академия холода. - О., 1996. - 306 л.+прил.
10.РА295075 Філін С. О. Інтенсифікація процесів і створення эфективних пристроїв виробництва харчового льоду [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Філін Сергій Олегович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 1996. - 36 с.
11.РА303271 Храмшина Л. І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.
12.РА306809 Сафонов В. В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Сафонов Валентин Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 34 с.
13.ДС60110 Храмшина Л. И. Разработка аппарата охлаждения напитков промежуточными кремнийорганическими хладоносителями для предприятий малого бизнеса [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л.: рис.
14.ДС65330 Сафонов В. В. Научные основы разработки прогрессивных аппаратов охлаждения и замораживания жидких пищевых продуктов [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Сафонов Валентин Васильевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 392 л.
15.РА310668 Бакулін О. С. Динаміка формування інею в повітроохолоджувачах камер зберігання молочної продукції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Бакулін Олександр Семенович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 16 с.
16.ДС69439 Бакулин А. С. Динамика инееобразования в воздухоохладителях камер хранения молочных продуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Бакулин Александр Семенович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2000. - 255 л.: рис.
17.ДС70301 Оніщенко В. П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 417 арк.
18.РА312748 Оніщенко В. П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2001. - 34 с.
19.ВА633285 Фролов С. В. Тепло- и массообмен в расчетах процессов холодильной технологии пищевых продуктов [Текст] / С. В. Фролов [и др.]. - М. : Колос-Пресс, 2001. - 143 с.: рис.
20.В348545/Ч. 2 Луняка, Клара Василівна Процеси та апарати хімічних і харчових виробництв. Ч. 2:Теплові процеси [Текст]. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 87 с.: мал., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського