Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (17)Реферативна база даних (107)Журнали та продовжувані видання (410)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС128001

Шофул, Игорь Иванович.
Усовершенствование оборудования для тепловой обработки овощей [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шофул Игорь Иванович ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2011. - 157, [2] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 134-141.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА380037

Шофул, Ігор Іванович.
Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шофул Ігор Іванович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС146490

Черкашина, Вікторія Юріївна.
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 144-159.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА390933

Черкашина, Вікторія Юріївна.
Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р78690

Циганков, Петро Семенович.
Конспект лекції "Випарювання" з дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / П. С. Циганков, О. С. Марценюк ; Український ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 1995. - 48 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
6.
ДС60110

Храмшина, Людмила Ивановна.
Разработка аппарата охлаждения напитков промежуточными кремнийорганическими хладоносителями для предприятий малого бизнеса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л.: рис. - л. 134-150

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА303271

Храмшина, Людмила Іванівна.
Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА868396

Хорольський, Валентин Петрович.
Основи проєктування холодильних систем [Текст] : навч. посіб. / Хорольський В. П., Коренець Ю. М. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2023. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 215-218. - 200 прим. - ISBN 978-966-385-390-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
В351006/Ч. 1

Холодильная технология пищевых продуктов [Текст] : учебник для студ. и магистрантов вузов, обучающихся по спец. 260504(270800) "Технология консервов и пищеконцентратов" направления подгот. диплом. специалиста 260500(655700) "Технология продовольственных продуктов социального назначения и общественного питания" и магистер. программе 260100.68(552418) "Холодильная технология пищевых продуктов": в 3 ч. - СПб. : ГИОРД, 2008 . - ISBN 978-5-98879-084-6.
Ч. 1 : Теплофизические основы / А. В. Бараненко [и др.]. - [Б. м.] : [б.и.], 2008. - 222 с. - ISBN 978-5-98879-043-3 (ч. 1)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА776107


Холодильная техника пищевой отрасли [Текст] : учеб. пособие для студентов вузов / [В. В. Осокин и др.] ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского, Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Донецк ; О. : ДонНУЭТ, 2012. - 280 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 217. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-295-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
11.
Р108471


Холодильна технологія [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни й виконання розрахункової та контрольної робіт для студ. спец. 6.090500 "Холодильні машини і установки" напряму 0905 "Енергетика" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Масліков. - К. : НУХТ, 2007. - 26 с.: табл.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Р102468


Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.090500 "Холодильні машини і установки" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Масліков, А. В. Форсюк. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 14

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р104426


Холодильна технологія [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА785354

Хобин, Виктор Андреевич.
Энергоэффективное гарантирующее управление тепловыми и тепло-массообменными процессами пищевых технологий: проблемы, имитационные модели, структуры и алгоритмы САУ [Текст] : монография / Хобин В. А., Мазур А. В., Степанов М. Т. - Херсон : Гринь Д. С. [изд.], 2014. - 212 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 203-210. - 300 прим. - ISBN 978-617-7123-95-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА411931

Харченко, Сергій Вікторович.
Дослідження випаровування у газове середовище довільного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Харченко Сергій Вікторович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА402903

Харенко, Дмитро Олександрович.
Інтенсифікація процесів тепломасопереносу при блоковому виморожуванні води з харчових розчинів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Харенко Дмитро Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС138244

Харенко, Дмитрий Александрович.
Интенсификация процессов тепломассопереноса при блочном вымораживании воды из пищевых растворов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Харенко Дмитрий Александрович ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2013. - 189 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 162-185.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА633285

Фролов, Сергей Владимирович.
Тепло- и массообмен в расчетах процессов холодильной технологии пищевых продуктов [Текст] / С. В. Фролов [и др.]. - М. : Колос-Пресс, 2001. - 143 с.: рис. - Библиогр.: с.140-142. - ISBN 5-901705-05-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
В351006/Ч. 2

Холодильная технология пищевых продуктов [Текст] : учебник для студ. и магистрантов вузов, обучающихся по спец. 260504(270800) "Технология консервов и пищеконцентратов" направления подгот. диплом. специалиста 260500(655700) "Технология продовольственных продуктов социального назначения и общественного питания" и магистер. программе 260100.68(552418) "Холодильная технология пищевых продуктов": в 3 ч. - СПб. : ГИОРД, 2008 . - ISBN 978-5-98879-084-6.
Ч. 2 : Технологические основы / В. И. Филиппов [и др.]. - [Б. м.] : [б.и.], 2008. - 573 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 568-572. - ISBN 978-5-98879-095-2(Ч. II)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ДС56166

Филин, Сергей Олегович.
Интенсификация процессов и создание эффективных устройств получения пищевого льда [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Филин Сергей Олегович ; Одесская гос. академия холода. - О., 1996. - 306 л.+прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського