Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС88921 Колесниченко Т. А. Технология мучных формованных изделий функционального назначения с йодсодержащими добавками [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесниченко Татьяна Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 321 л.: рис.
|
2. | ДС108596 Бошкова О. Л. Сушка короткорезаных макаронных изделий с применением микроволнового электромагнитного поля [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонидовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 202 л.
|
3. | ДС57083 Рыбак А. И. Научные основы производства новых видов макаронных изделий, обогащенных полифункциональными растительными добавками [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Рыбак Анатолий Иванович ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1992. - 247 л.+прил.
|
4. | ДС67113 Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 236 арк.
|
5. | ДС69124 Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 190 арк.
|
6. | ДС79141 Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод.
|
7. | ДС95923 Євсеєнко Т. П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 245 арк.
|
8. | РА338705 Колісниченко Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 19 с.
|
9. | РА340790 Євсеєнко Т. П. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Євсеєнко Тетяна Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
|
10. | РА310479 Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.
|
11. | РА312721 Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.
|
12. | РА324425 Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис.
|
13. | РА333756 Колісниченко Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодовміщуючими добавками [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колісниченко Тетяна Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.
|
14. | РА354435 Бошкова О. Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.
|
15. | РА358949 Бошкова О. Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бошкова Ольга Леонідівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с. : рис.
|
16. | ВА587855 Каспрук Л. Хмельницька макаронна фабрика та її люди [Текст] / Л. Каспрук. - Хмельницький : [б.в.], 1998. - 110 с.
|
17. | СО24209 Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти / О. Т. Лісовенко [та ін.] ; ред. О. Т. Лісовенко ; Академія інженерних наук України, Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Наукова думка, 2000. - 282 с.: рис.
|
18. | Р77738 Макаронні вироби [Текст] : Конспект лекції / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. Г. Салухіна. - К. : [б.в.], 1994. - 29 с.
|
19. | ВА646057 Гончаров М. А. Свой макаронный цех [Текст] / М. А. Гончаров [и др.]. - Х. : Факт, 2004. - 231 с.: рис., табл. - (Серия "Проверенные технологии процветания и успеха")
|
20. | Р108466 Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.
|
| |