Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (9)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л864$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС96678 Полякова О. І. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 256 арк.: табл.
2.РА340030 Полякова О. І. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
3.СТ522 Шоколад: Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держстандарт України, 2000. - III, 14с., III, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України)
4.СТ3073 Какаовела молота. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
5.СТ3207 Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)
6.СТ3358 Вироби з кондитерської маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
7.СТ3355 Вироби кондитерські. Методи визначення золи і металомагнітних домішок [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
8.СТ2247 Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)
9.СТ3904 Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
10.СТ3930 Напівфабрикати кондитерські [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
11.СТ4172 Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод (ISO 2291:1980, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
12.СТ4259 Какао-боби. Відбирання проб (ISO 2292:1973, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)
13.СТ5291 Какао-боби. Технічні умови (ISO 2451:1973, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)
14.ІВ210329 Kunst in Schokolade [Текст] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill.
15.MFI4316/1-3 Braur P. About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Текст] : Diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940)
16.СТ6321/1 Тваринні та рослинні жири й олії. Ч. 1:ДСТУ ISO 23275-1:2009. Метод якісного визначення еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-1:2006, IDT) [Текст]. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.
17.СТ6321/2 Тваринні та рослинні жири й олії. Ч. 2:ДСТУ ISO 23275-2:2009. Метод визначення кількісного вмісту еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-2:2006, IDT) [Текст]. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.
18.СТ6893 Пасти шоколадні. Технічні умови [Текст]. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)
19.СТ6924 Какао-порошок виробничий. Технічні умови [Текст]. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
20.СТ6936 Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського