Пошуковий запит: (<.>U=Л864$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | MFI4316/1-3
Braur, Peter. About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Text] : diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940) 3 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | ІВ210329
Kunst in Schokolade [Text] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill. - ISBN 3-7757-1623-8 Tekst paral. nim., angl.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Shamilova-Jalilova, M. E. The research of quality indicators... [Text] / Shamilova-Jalilova. - Baku, 2024.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ3358
Вироби з кондитерської маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ6936
Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ3355
Вироби кондитерські. Методи визначення золи і металомагнітних домішок [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ3207
Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ3904
Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ8943
Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5006:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ4259
Какао-боби. Відбирання проб (ISO 2292:1973, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ4172
Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод (ISO 2291:1980, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ5291
Какао-боби. Технічні умови (ISO 2451:1973, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ6999
Какао-макуха. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ6924
Какао-порошок виробничий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ2247
Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ8942
Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4391:2005 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ3073
Какаовела молота. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ3930
Напівфабрикати кондитерські [Текст] ; Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ6893
Пасти шоколадні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА340030
Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |