Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
FAO/45(2)/Vol. 9A

Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916.
Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
2.
ВА796661


Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА852302


Делаем консервы из мяса и рыбы [Текст]. - Харьков : КСД, 2021. - 317, [2] с. - 3000 прим. - ISBN 978-617-12-9093-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ3597


Консерви і пресерви з м'яса двостулкових молюсків. Метод визначаення мінеральних домішок (піску та вапняних включень - "перлів") [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ4140


Консерви із сардин атлантичних і тихоокеанських в олії. Технічні умови (ГОСТ 10119-2007, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ4149


Консерви з бланшованої, підсушеної чи підв'яленої риби в олії. Технічні умови (ГОСТ 7454-2007, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, II, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ3542


Консерви з риби та інштх водних живих ресурсів. Метод візуального контролювання та виявлення недопустиміх дефектів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ8098


Консерви рибні. Метод визначання відстою в олії [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ8927


Консерви рибні. Риба в желе. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ1842/Ч. 1

Консерви рибні. Технічні умови [Текст] : зб. стандартів. - Л. : Леонорм, 2002 . - (Державні стандарти України, міждержавні стандарти).
Ч. 1 : ГОСТ 280-85; ГОСТ 6065-97; ГОСТ 7144-77; ГОСТ 7452-97; ГОСТ 7454-90; ГОСТ 7455-78; ГОСТ 7457-91 / упоряд. В. Л. Іванов [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 80 с. - ISBN 966-7426-75-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ9012


Консерви рибні. Юшки та супи. Технічні умови [Text]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ4114


Консерви риборослинні в томатному соусі. Технічні умови (ГОСТ 12161-2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - II, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ4132


Консерви-паштети з риби. Технічні умови (ГОСТ 7457-2007, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СО25036

"Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", Международная конференция (3 ; ).
Материалы III Международной конференции "Повышение качества рыбной продукции - стратегия развития рыбопереработки в XXI веке", 3-8 сентября 2001 г. [Текст] / ред. кол. М. П. Андреев [и др.] ; Государственный комитет Российской Федерации по рыболовству, Федеральное гос. унитарное предприятие Атлантический НИИ рыбного хозяйства и океанографии (АтлантНИРО). - Калининград : [б.и.], 2001. - 160 с. - ISBN 5-900678-21-0

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА358008

Добробабіна, Любов Борисівна.
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Добробабіна Любов Борисівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 36 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА839876


Наукові основи технології комплексної переробки риби внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. М. Слободянюк [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2019. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-974-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА368735

Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ДС116998 з дод.

Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 292-327.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини. - К., 2009. - 197 арк. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ДС109368 з дод

Добробабина, Любовь Борисовна.
Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Добробабина Любовь Борисовна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2008. - 362 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 320-362
Приложение:
Научные основы комплекса технологий пищевых продуктов из гидробионтов. - О., 2008. - 230 л. : табл., рис. Шифр ДС109368 дод

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Транспорт   
20.
ВА770343


ПДПКЗ. Плавучие добывающие консервные заводы [Текст] / Азчеррыба, СПОРП "Атлантика" ; [авт.-сост.: А. Н. Якунин и др.]. - Херсон : Стар, 2013. - 415 с. : фот. - (Капитаны рыбного хозяйства СССР). - 1000 прим. - ISBN 978-966-1596-29-9

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського