Пошуковий запит: (<.>U=Р123.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | СО27242
Європейські вимоги до м'ясопереробних підприємств [Текст] : довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 122 с. - (Серія "Європейській вибір України"). - Бібліогр.: с. 119-120. - ISBN 966-7961-56-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА807459
Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / Бутко Д. А. [та ін.]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-447-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС111021
Мельниченко, Тетяна Іванівна. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - К., 2008. - 240 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-187.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА365669
Мельниченко, Тетяна Іванівна. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". - К., 2009. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА807583
Якубчак, О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : [навч. посіб.] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : Компринт, 2016. - 139 с. : табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 138-139. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-340-4 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА829035
Гігієна та санітарія переробних підприємств [Текст] : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти із спец. 181 - "Харчові технології" / Д. А. Засєкін [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : ВНАУ, 2018. - 342 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 326-342. - 100 прим. - ISBN 978-966-95981-6-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС41301
Григоренко, Сергей Николаевич. Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов [Текст] : дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Григоренко Сергей Николаевич ; Республиканский научный гигиенический центр, НИИ гигиены питания. - К., 1993. - 189 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА436360
Торгаутов, Асхат Серикович. Гигиеническое обоснование к разработке и применению новых специализированных продуктов питания на основе кобыльего и козьего молока у больных туберкулезом легких [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Торгаутов Асхат Серикович ; Науч.-производств. об-ние "Профилакт. медицина", УНПК Междунар. ун-т Кыргызстана, Кыргыз.-Рос. Славян. ун-т им. Б. Н. Ельцина. - Бишкек, 2017. - 27 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС48941
Крамаренко, Раиса Николаевна. Исследование контаминирующей микрофлоры на расстройке тестовых заготовок и разработка способов ее ингибирования [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.19 / Крамаренко Раиса Николаевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 142 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА833658
Бочарова, Оксана Володимирівна. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Атлант, 2019. - 375 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-96-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА610313
Охрана труда в ликеро-водочном и пиво-безалкогольном производствах [Текст] : сборник док. / сост. А. Ю. Духанин, В. Ю. Тулупов. - М. : НПК "Апрохим", 2000. - 377 с. - (Отраслевые сборники документов по охране труда). - ISBN 5-89075-063-1
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА645516
Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной промышленности. НАОП 1.8.10-1.17-72 [Текст] / отв. ред. А. С. Шмуклер, А. М. Чивирев. - Репр. изд. - Х. : Форт, 2003. - 92 с. - (Информационно-справочная литература по охране труда). - ISBN 966-7097-84-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ6792
Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики (CAC/RCP 23-1979, Rev.2-1993, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 70 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ8697
Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ6915
Продукти харчові. Настанови щодо загальних принципів гігієни (CAC/RCP 1-1969, REV.4-2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - V, 26 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА728473
Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. В. Чорний, Н. М. Наливайська, В. А. Пасічник, Т. М. Рижкова. - Х. : Гриф, 2010. - 284 с. : рис. - Бібліогр.: с. 270-283. - 300 прим. - ISBN 978-966-8820-06-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВС55190
Система аналізу ризиків і критичних точок ХАССП [Текст] : рек. для молокоз-дів зі зразками прогр. ХАССП для молоч. продуктів / Міжнар. асоц. виробників молоч. продукції. - [Б. м.] : IDFA, 2009. - 303 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА575004
Технология желейной продукции перерабатывающей отрасли с модифицирующими добавками [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Х. : [б.в.], 1996. - 193 с. - ISBN 5-7707-3045-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА800205
Бочарова, Оксана Володимирівна. Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-00-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СТ9375
Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 13954:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |