Пошуковий запит: (<.>U=Л80-101$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
|
| | |
|
1. | ВА604916
Пасальський, Богдан Кирилович. Хімія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 196 с. - ISBN 966-7376-47-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | В345412/Ч. 3
Чистяков, Игорь Дмитриевич Физико-механические свойства сырья и готовой продукции пищевых производств [Текст] : учеб. пособие / И. Д. Чистяков. - Ростов-на-Дону : Донской гос. технический ун-т, 2001 . Ч. 3 : Молекулярное строение, химический состав и структура пищевых материалов. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 70 с.: рис. - Библиогр.: с. 68. - ISBN 5-7890-0158-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА625329
Ратушный, А. С.. Изменение белков и других азотистых веществ при кулинарной обработке продуктов [Текст] : учеб. пособие по дисциплине "Технология продукции общественного питания" для студ. вузов, обуч. по спец. 271200-Технология продуктов общественного питания / А. С. Ратушный [и др.]. - М. : [б.и.], 2001. - 104 с. - Библиогр. рек. лит.: с.99-103. - ISBN 5-7237-0266-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА663149
Хімія харчування [Текст] : метод. матеріали / упоряд. О. Каретникова, Г. Мальченко. - К. : Редакції загальнопедагогічних газет, 2005. - 128 с. - (Бібліотека "Шкільного світу". Хімія. Біологія). - ISBN 966-8651-32-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ1509/Ч. 3
Продукти харчові нежирові. Визначання вмісту залишків пестицидів газохроматографічним методом [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт України). Ч. 3 : ДСТУ EN 12393-3:2003; Визначання та підтверджувальні випробовування (EN 12393-3:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ1509/Ч. 2
Продукти харчові нежирові. Визначання вмісту залишків пестицидів газохроматографічним методом [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004 . - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ EN 12393-2:2003; Методи екстрагування та очищання (EN 12393-2:1998, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - IV, 29 c. - Бібліогр.: с. 28
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ1744
Продукти харчові. Визначання ацесульфаму-К, аспартаму та сахарину. Метод високоефективної рідинної хроматографії (EN 12856:1999, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Кузнєцов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - IV, 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ2426
Продукти сільськогосподарські харчові. Загальний метод визначання вмісту сирої клітковини (ISO 5498:1981, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. С. Мельничук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.05.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | Р107151
Технологія природних вітамінів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та написання рефератів для студ. спец. 7.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА712253
Пигменты пищевых производств (меланоидины) [Текст] : [монография] / В. Ф. Селеменев [и др.]. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 245 с. - Библиогр.: с. 219-243. - ISBN 978-5-94343-164-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ІР8203
Investigation on some metals levels in wheat samples [Text] / Andrzej Bichoński [et al.]. - Cracow : [s. n.], 1991. - 10 p. : tab. - (Raport / Inst. fizyki jądrowej ; №1567/C). - 70 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ5079/1
Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ 5098-1:2008. Загальні вимоги. - Чинний від 2009-07-01. - К., 2010. - III, 8 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ5096
Продукти харчові. Метод визначання вмісту загального селену [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ВС50962
Полумбрик, Максим Олегович. Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-360-165-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА804558
Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / [Л. З. Шильман та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Університетська книга, 2016. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-277. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-782-6. - ISBN 978-966-680-781-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | В357861/2
Глобальне здоров'я, якість та безпека життя (основи нутриціології, харчові та біологічно активні добавки, добавки в косметичних засобах, токсичні ксенобіотики, органічне землеробство, допінгові та наркотичні засоби, біологічні отрути, стрес, паразитологія, генетична інженерія) [Текст] : [в 3 т.] / [Войціцький В. М. та ін. ; під заг. ред. В. О. Ушкалова]. - Київ : Компринт, 2019. Т. 2. - 2019. - 639 с. : табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-911-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ІВ231209
Raab, Miroslav (1938–). Lidé kolem stolu aneb Úvod do mezilidské chemie [Text] / Miroslav Raab. - Praha : Academia, 2022. - 339 s. : obr. - Назва на корінці : Lidé kolem stolu. - Бібліогр.: с. 336-337. - ISBN 978-80-200-3323-9 (brožováno)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |