Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (16)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-909$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19

      
1.
ДС95039

Шевченко, Олександр Юхимович.
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 381 арк.: рис., табл. - арк. 323-343

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС51602 з додат.

Сирохман, Іван Васильович.
Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівська комерційна академія. - Львів, 1995. - 635 л.+додат.210л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА293188

Сирохман, Іван Васильович.
Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1995. - 46 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА344978

Шевченко, Олександр Юхимович.
Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р84190


Методичні вказівки до самостійної роботи до вивчення та підготовки до усного заліку з контрольної роботи з курсу "Технологія зберігання та транспортування продовольчих товарів" [Текст] : для студ. спец. 7.050305 "Зберігання продовольчих товарів" заоч. форми навч. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. А. Колтунов. - К. : [б.в.], 1998. - 20 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :


      
6.
ВА604398


Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування [Текст] / А. І. Соколенко [та ін.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2000. - 306 с. - ISBN 966-505-176-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА606614

Конвісер, Ігор Олександрович.
Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / І. О. Конвісер, О. С. Болілий ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : КДТЕУ, 2001. - 236 с.: рис. - ISBN 966-7376-84-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА646069

Колтунов, Віктор Андрійович.
Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : підручник / В. А. Колтунов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2003. - 538 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 531. - ISBN 966-629-083-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА640494

Колтунов, Віктор Андрійович.
Прогнозування збереження якості продовольчих товарів [Текст] / В. А. Колтунов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2002. - 198 c.: рис. - Бібліогр.: с. 198. - ISBN 966-629-060-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВС46359


Микробиологическая порча пищевых продуктов [Текст] : пер. с англ. / ред. К. д. Блекберн. - СПб. : Профессия, 2008. - 784 с.: ил. - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 978-5-93913-146-9. - ISBN 0-8493-9156-3(CRC Press). - ISBN 978-1-85573-966-6(Woodhead Publishing)
Перевод изд.: Food spoilage microorganisms. Cambridge, 2006

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд


      
11.
СТ4916


Звід гігієнічних правил для охолоджених упакованих харчових продуктів із подовженим терміном зберігання( CAC/RCP 46:1999, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - V, 15 с. - (Настанова)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА744489


Тестові завдання з навчальної дисципліни "Зберігання та транспортування харчових продуктів і продовольчої сировини" [Текст] : для студ. напряму підготов. 8.030510 "Товарознавсто та торговельне підприємство" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Решетило Л. І.]. - Л. : Львівська комерційна академія, 2011. - 75 с. - Бібліогр.: с. 75. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА765247


Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання [Текст] : монографія / В. О. Сукманов [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 308 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-303-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА770321


Техніко-економічне обгрунтування раціональних термінів зберігання, закладення та реалізації матеріальних цінностей в системі державного резерву України [Текст] : монографія / [уклад.: Линник В. О. та ін.] ; Держ. агентство резерву України, Укр. держ. НДІ нанобіотехнологій та ресурсозбереження. - К. : Компринт, 2013. - 358 с. : рис., табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-2719-75-8

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА790106

Колосов, Олександр Євгенович.
Технологія зберігання харчової продукції: неупакованої та упакованої із застосуванням полімерних плівкових матеріалів [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Інженерна механіка" / О. Є. Колосов ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ : НТУУ "КПІ", 2015. - 179 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА795809

Колтунов, Віктор Андрійович.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 427-431. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-691-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА800284

Карпюк, В. М.
Основи первинного обробітку та зберігання продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. / В. М. Карпюк, Ю. В. Федорусь ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ ЛНТУ, 2012. - 364 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 358-359. - 300 прим. - ISBN 978-617-672-012-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА840008


Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м'ясомолочної продукції [Текст] : навч. посіб. / Самойчук К. О. [та ін.] ; [Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2019. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185. - 300 прим. - ISBN 978-966-197-644-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ11295/5

Програми-передумови безпечності харчових продуктів [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України).
Ч. 5 : ДСТУ ISO/TS 22002-5:2020 (ISO/TS 22002-5:2019, IDT). Транспортування та зберігання. - Чинний від 2021-08-01. - 2021. - IV, 12 с. - Бібліогр.: с. 12.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського