Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 359
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС40552
Ковалев, Александр Владимирович. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП. - К., 1993. - 189 л.,прил. - Библиогр.:л.165-190
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС42754
Побегай, Тамара Васильевна. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 272 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС47407
Кишенько, Василь Дмитрович. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС48247
Маноха, Людмила Юрьевна. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юрьевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 109 л.+прил. - л.: 104-108
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС52608
Ищенко, Тетьяна Ивановна. Разработка технологий хлеба для экологически загрязненных зон [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ищенко Тетьяна Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 283 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС52474
Шидловская, Елена Брониславовна. Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС52592
Корж, Тамара Владимировна. Разработка технологии производства хлеба с использованием бурых водорослей и продуктов их переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Владимировна ; Министерство высшего и среднего специального образования Украины. - К., 1996. - 300 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС52585
Фалендыш, Наталия Алексеевна. Разработка технологии хлебобулочных изделий с применением хлебопекарных дрожжей спиртовых заводов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Фалендыш Наталия Алексеевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 218 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС81053
Шевченко, Роман Иванович. Разработка технологии хлебобулочных изделий с использованием растительных белков [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 240 л.: рис. - Библиогр.: л. 148-170
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС82244
Гірняк, Лілія Ігорівна. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Гірняк Лілія Ігорівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - Л., 2003. - 244 арк. - арк.156-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС83518
Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.А.Сильчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 217 арк.: рис. - арк. 138-156
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС83797
Федорова, Тетяна Олексіївна. Розроблення технології хліба з борошна тритикале [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Федорова Тетяна Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 198 арк.: рис. - арк. 152-169
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС84321
Удворгелі, Лариса Іванівна. Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 192 арк. - арк. 144-164
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС85458
Петришин, Наталія Зеновіївна. Удосконалення технології бубличних виробів підвищенної біологічнії цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Петришин Наталія Зеновіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 190 арк. - арк. 137-152
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС94226
Шаран, Лариса Олександрівна. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 268 арк.: рис., табл. - арк. 155-176
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС94177
Білик, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл. - арк. 157-172
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС94179
Антонюк, Марія Миколаївна. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 207 арк.: табл. - арк. 136-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС88921
Колесниченко, Татьяна Александровна. Технология мучных формованных изделий функционального назначения с йодсодержащими добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесниченко Татьяна Александровна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2005. - 321 л.: рис. - Библиогр.: л. 207-230
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС89027
Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС89985
Гавриш, Тетяна Володимирівна. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод. - арк. 140-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |