Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 375
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС41541
Гордиенко, Людмила Васильевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием листовых овощей [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Л.В.Гордиенко ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС48609
Свидло, Карина Владимировна. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС56623
Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС51987
Молодожен, Юлія Борисівна. Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС81535
Чуйко, Андрей Николаевич. Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС82466
Банова, София Ивановна. Совершенствование технологии сбивных кондитерских изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова София Ивановна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 271 л.: рис. - Библиогр.: л. 163-192
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС82665
Горяйнова, Юлія Артурівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горяйнова Юлія Артурівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 231 арк.: рис., табл. - арк. 161-184
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС94103
Своєволіна, Галина Василівна. Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 182-201
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС94033
Кияниця, Світлана Геннадіївна. Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС94028
Залевська, Надія Олексіївна. Удосконалення технології здобного печива з начинкою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Залевська Надія Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 251 арк. - арк. 153-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС94029
Гавва, Олена Олександрівна. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС88579
Лебединець, Віра Тарасівна. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС88751
Тарасюк, Виктория Павловна. Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС92148
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 320 арк. - арк. 165-190
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС92941
Федорова, Діна Володимирівна. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 191 арк. + дод. - арк. 172-191
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС103020
Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниці
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС106593
Кір'янова, Ганна Анатоліївна. Удосконалення технології термостабільних желейних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кір'янова Ганна Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 231 арк. - арк. 152-169
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |