Пошуковий запит: (<.>U=Л863$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
|
| | |
|
1. | ДС94033
Кияниця, Світлана Геннадіївна. Розробка раціональної технології цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 255 арк. - арк. 156-184
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС94029
Гавва, Олена Олександрівна. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 250 арк. - арк. 174-193
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС88751
Тарасюк, Виктория Павловна. Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС59224
Калугина, Ирина Михайловна. Разработка технологии производства конфет с использованием продуктов переработки амаранта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ирина Михайловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 249 л. - л. 162-190
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС58846
Коркач, Анна Владимировна. Разработка технологии помадных конфет с использованием сиропов из побочных продуктов крупяного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Анна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 187 л. - л. 127-144
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС76853
Толстых, Виктория Юрьевна. Разработка технологии помадных конфет с функциональными растительными ингредиентами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстых Виктория Юрьевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 217 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 144-176
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА337227
Тарасюк, Вікторія Павлівна. Автоматизована система управління технологічним процесом приготування пралінових мас на основі експертних оцінок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.П.Тарасюк ; Донецький національний технічний ун-т. - Донецьк, 2005. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА346747
Кияниця, Світлана Геннадіївна. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кияниця Світлана Геннадіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА346745
Гавва, Олена Олександрівна. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавва Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА300827
Калугина, Ірина Михайлівна. Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ірина Михайлівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА300975
Коркач, Ганна Володимирівна. Розробка технології помадних цукерок з використанням сиропів із побічних продуктів круп'яного виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА322472
Толстих, Вікторія Юріївна. Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстих Вікторія Юріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ1451
Драже. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : [б.в.], 2004. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ1523
Ірис. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
15. | СТ4135
Вироби кондитерські. Метод визначення етилового спирту [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА732053
Сирохман, Іван Васильович. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 315 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 289-313. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-74-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ7451
Цукерки. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4135-2002 ; Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 24 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 24.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8662
Ірис. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4326:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА437893
Пілюгіна, Інна Сергіївна. Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пілюгіна Інна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА447417
Шкляєв, Олексій Миколайович. Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шкляєв Олексій Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2020. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |