Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л864.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
1.
СТ2247


Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
СТ6924


Какао-порошок виробничий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ6999


Какао-макуха. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ8943


Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5006:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ8942


Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4391:2005 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського