Пошуковий запит: (<.>U=Л864.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
|
| | |
|
1. | СТ3207
Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ3358
Вироби з кондитерської маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | СТ3930
Напівфабрикати кондитерські [Текст] ; Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ6321/1
Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 23275-1:2009. Метод якісного визначення еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-1:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ6321/2
Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 23275-2:2009. Метод визначення кількісного вмісту еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-2:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ6936
Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ9896
Шоколад у порошку. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Shamilova-Jalilova, M. E. The research of quality indicators... [Text] / Shamilova-Jalilova. - Baku, 2024.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |