Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л921$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7

      
1.
РА366316

Сабіров, Олександр Володимирович.
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16 / Сабіров Олександр Володимирович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
СТ2877


Продукти з яловичини, баранини варені, копчено-варені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16-17

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ2982


Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, ГОСТ 18256-85; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 26 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 25-26

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ2365


Продукти делікатесні з мяса поросят і телят. Технічні умови [Текст] / розроб. Н. Левитська [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС125525

Сабіров, Олександр Володимирович.
Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Сабіров Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 181, [125] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 158-181.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА769459

Руцкая, Тамара.
Домашняя свиноферма. Разведение. Содержание. Переработка мяса и сала [Текст] / [Руцкая Тамара]. - Донецк : Агентство-Мультипресс, 2013. - 286 с. - Бібліогр.: с. 285. - 5500 прим. - ISBN 978-966-519-291-6
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС140985

Пономаренко, Володимир Михайлович.
Порівняльна оцінка продуктивності та якості м'яса свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняка [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.01 / Пономаренко Володимир Михайлович ; НААН України, Ін-т розведення і генетики тварин . - Київ ; Чубинське, 2013. - 137, [1] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 100-134.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського