Пошуковий запит: (<.>U=Л929.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
|
| | |
|
1. | ДС48681
Гутиков, Василий Владимирович. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 225 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС81486
Волошин, Павел Валентинович. Технология комплексной пищевой добавки на основе боенской крови [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павел Валентинович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 250 л. - Библиогр.: л. 165-186
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА289967
Гутіков, Василь Володимирович. Технологія напівфабрикатів із крові забійних тварин з метою їх використовування у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутіков Василь Володимирович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА302268
Євлаш, Вікторія Владленівна. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Євлаш Вікторія Владленівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА327888
Волошин, Павло Валентинович. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Волошин Павло Валентинович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА394686
Шлапак, Галина Всеволодівна. Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС147709
Шлапак, Галина Всеволодовна. Разработка функциональных железосодержащих мясных продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодовна ; Одес. нац. акад. пищ. технологий. - Одесса, 2012. - 200 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 122-138.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |