Пошуковий запит: (<.>U=Л955.17$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
|
| | |
|
1. | СТ1627
Йогурт. Визначання кількості характеристик мікроорганізмів. Метод підраховування колоній за температури 37 градусів С (IDF 117B:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Н. Коваленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ2042
Йогурти. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА380959
Варанкіна, Олександра Олександрівна. Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 17 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС128377
Варанкіна, Олександра Олександрівна. Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Варанкіна Олександра Олександрівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 235 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 141-174.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ6709
Йогурт. Ідентифікація характерних мікроорганізмів (Lactobacsilluc delbrueckii subsp. bulgaricus та Streptococcus thermophilus) (ISO 9232:2003 (IDF 146:2003), IDT) [Текст]. - Чинний від 2013-05-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р125727
Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ7130
Йогурт. Визначення титровної кислотності потенціометричним методом (ISO 11869:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА421661
Крижак, Лілія Миколаївна. Удосконалення технології йогурту функціонального призначення з використанням ехінацеї пурпурової [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижак Лілія Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 19 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА423005
Сніжко, Ольга Олегівна. Обґрунтування біотехнології кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Сніжко Ольга Олегівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2016. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ8118
Йогурт. Метод підрахування характерних колоній мікроорганізмів за температури 37°С (ISO 7889/IDF 117:2003, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА820077
Ломова, Н. М. Біотехнологія кисломолочного напою з комплексом апіпродуктів [Текст] : монографія / Н. М. Ломова, О. О. Сніжко, О. М. Очколяс ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2017. - 210 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156-190. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-601-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |