Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 86
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС48609
Свидло, Карина Владимировна. Технология взбивной продукции с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свидло Карина Владимировна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 193 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС48684
Фощан, Андрей Леонтьевич. Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Фощан Андрей Леонтьевич ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 148 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС53005с пр.1
Перцевой, Федор Всеволодович. Технология желейной продукции на основе студнеобразователей с качественно измененными функциональными свойствами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевой Федор Всеволодович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 412 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС81259
Пивоваров, Евгений Павлович. Технология гелеобразной десертной продукции с использованием систем крахмал-функциональный полисахарид [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Пивоваров Евгений Павлович ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 329 л. - Библиогр.: л. 160-182
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС83533
Расулов, Раміс Асимович. Технологія солодких страв з окарою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Р.А.Расулов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2004. - 185 арк.: рис. - арк. 140-153
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС94086
Золотухіна, Інна Василівна. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 303 арк.: рис. - арк. 173-194
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС88920
Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 273 арк.: рис. - арк. 182-206
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС104508
Ветров, Володимир Миколайович. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ветров Володимир Миколайович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 262 арк. - арк. 166-188
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС54677
Дюкарева, Галина Ивановна. Технология масляных кремов на основе маслоподобных низкожирных паст [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 201 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС58797
Немирич, Александра Владимировна. Технология жиросодержащих кондитерских изделий повышенной пищевой ценности для лечебно-профилактического питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Немирич Александра Владимировна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 323 л. - л. 156-187
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС60492
Юрченко, Светлана Леонидовна. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов для производства сладких блюд с пенной структурой [Текст] : дис.. канд. техн. наук: 05.18.16 / Юрченко Светлана Леонидовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 293 л. - л. 163-179
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС73240
Мостовая, Людмила Николаевна. Технология десертной продукции эмульсионного типа с использованием стабилизационных систем на основе крахмала [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Мостовая Людмила Николаевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 304 л. - Библиогр.: л. 162-180
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС74839
Шевченко, Оксана Вікторівна. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк. - арк. 121-140
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА285025
Оюнчимэг, Чимэддоржийн. Разработка технологии желейных изделий на основе использования продуктов переработки облепихи и модифицированных пшеничных отрубей [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Оюнчимэг Чимэддоржийн ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА289964
Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА292805
Свідло, Каріна Володимирівна. Технологія збивної продукції з використанням натрій- карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Свідло Каріна Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА292893
Перцевий, Федір Всеволодович. Технологія желейної продукції на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевий Федір Всеволодович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 43 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА296433
Дюкарева, Галина Іванівна. Технологія масляних кремів на основі маслоподібних низькожирних паст [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дюкарева Галина Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 16 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА338671
Васильєва, Олена Олександрівна. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Васильєва Олена Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА346867
Золотухіна, Інна Василівна. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Золотухіна Інна Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2006. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |