Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Н712.523$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
| | | | |
1. | СО28502
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл. - Бібліогр.: с. 305-306. - ISBN 966-629-355-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
2. | ВА719052
Гавриленко, Валентин Миколайович. Основи промислового будівництва і санітарної техніки [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. М. Гавриленко, В. П. Оліфіров ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 296 с.: табл., рис. - Бібліогр.: с. 294-295. - ISBN 978-966-385-130-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
3. | СО30165
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : [КНТЕУ], 2010. - 339 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 338-339. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-472-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
4. | ВА756788
Мостова, Людмила Миколаївна. Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 с. : табл. - Бібліогр.: с. 350-351. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-257-0
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
5. | Табачник Д.В. СО469
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т . - 2-ге вид., перероб. і допов. - К. : Київ. нац. екон.-торг. ун-т, 2010. - 339 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 338-339. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-472-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
6. | Р122609
Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : кредит.-модул. система орг. навч. процесу : завдання для контрол. та самост. роботи студ. ФЗО галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Яцишин Б. П.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 20 с. : табл. - Бібліогр.: с. 19-20. - 150 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
7. | ВА776947
Ветров, Володимир Миколайович. Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. М. Ветров, Т. І. Юдіна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 207 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-201. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-334-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
8. | СО35936
Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. А. А. Мазаракі, д-ра екон. наук, проф., акад. АПН України, заслуж. діяча науки і техніки України ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. - 183 с. : рис., табл. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-848-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
9. | ВА827766
Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-77. - 100 прим.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|