Пошуковий запит: (<.>U=П241.79$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
|
| | |
|
1. | ДС102674
Тихонова, Татьяна Евгеньевна. Селекционная ценность генофонда и эффективность его использования в селекции кабачка и патиссона [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.01.05 / Тихонова Татьяна Евгеньевна ; Донецкая опытная станция Института овощеводства и бахчеводства УААН. - Х., 2007. - 165 л.: ил. - Библиогр.: л. 134-151
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС65392
Пузік, Людмила Михайлівна. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Пузік Людмила Михайлівна ; Харківський держ. аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х., 2000. - 138 л. - л. 107-119.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА352264
Тихонова, Тетяна Євгенівна. Селекційна цінність генофонду і ефективність його використання в селекції кабачка і патисона [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.05 / Тихонова Тетяна Євгенівна ; Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр'єва УААН. - Х., 2007. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА309274
Пузік, Людмила Михайлівна. Лежкоздатні та засолочні властивості патисонів при різних ступенях стиглості і умовах зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Пузік Людмила Михайлівна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2000. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р87644
Технологічні елементи одержання продукції патисонів високої якості [Текст] : рекомендації / уклад. Л. М. Пузік ; Харківський держ. аграрний ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Х. : Харківський держ. аграрний ун-т, 1999. - 13 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | Р87500
Потопальський, А. І.. Ходить кавбуз по городу... [Текст] / А. І. Потопальський [та ін] ; Інститут оздоровлення і відродження народів України. - К. : [б.в.], 1999. - 40 с. - ISBN 966-95682-0-X
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |