Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (39)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
...
1.MFI3061/1-2 Cunin Dalvand C. Investigation on starch and starch-emulsifier interaction in durum wheat pasta [Текст] : Diss. / C. Cunin Dalvand ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 156 p.:ill. - (Diss ETH ; 11389)
2.ІВ222012 Groß F. Neuartige Prozessführung zum Trocknen von Teigwaren zur Steigerung der Prozesseffizienz und Produktqualität [Текст] : Diss. / Frauke Groß ; Techn. Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen, 2014. - XII, 234 S. : Abb.
3.СТ4425 Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України)
4.СТ10775 Вироби макаронні. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)
5.СТ6831 Вироби макаронні. Правила приймання і методи визначання якості [Текст]. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 14 с. : рис. - (Національний стандарт України)
6.СТ6951 Вироби макаронні. Терміни та визначення понять [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 26 с. - (Національний стандарт України)
7.СТ11272 Виробництво макаронних виробів. Розподілювачі, машини для знімання та різання, механізми повернення та накопичування бастунів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
8.СТ2715 Крупи та макаронні вироби з твердої пшениці; Оцінювання варивних властивостей спагеті органолептичними методами (ISO 7304:1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Гуленко [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 11 с.: рис. - (Національний стандарт України)
9.Р77738 Макаронні вироби [Текст] : Конспект лекції / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. Н. Г. Салухіна. - К. : [б.в.], 1994. - 29 с.
10.РА324425 Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 40 с.: рис.
11.ДС79141 Юрчак В. Г. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Юрчак Віра Гаврилівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 380 арк.+ 310арк. дод.
12.ДС57083 Рыбак А. И. Научные основы производства новых видов макаронных изделий, обогащенных полифункциональными растительными добавками [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Рыбак Анатолий Иванович ; Всероссийский заочный ин-т пищевой промышленности. - М., 1992. - 247 л.+прил.
13.ВА835039 Чуйко М. М. Нові напрями формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] : монографія / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко ; Харків. торг.-екон. ін-т Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - Харків : НТМТ, 2014. - 134 с. : рис., табл.
14.Р108466 Робоча програма технологічної практики на макаронних фабриках студентів ІІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Юрчак [та ін.]. - К. : НУХТ, 2007. - 12 с.
15.РА434745 Рожно О. В. Розробка технології безглютенових макаронних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Рожно Олександр Васильович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 19 с. : рис., табл.
16.РА425608 Набоков Д. О. Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Набоков Дмитро Олександрович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 с. : рис., табл.
17.ДС69124 Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 190 арк.
18.РА312721 Левадна Т. І. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Левадна Тетяна Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 20 с.
19.РА310479 Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.
20.ДС67113 Волощук Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Волощук Галина Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 236 арк.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського