Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (15)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.ДС82466 Банова С. И. Совершенствование технологии сбивных кондитерских изделий [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова София Ивановна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2003. - 271 л.: рис.
2.РА326539 Банова С. І. Удосконалення технології збивних кондитерських виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Банова Софія Іванівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 20 с.: рис., табл.
3.РА391006 Білецька Я. О. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.
4.РА395915 Шаповалова Н. П. Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шаповалова Наталія Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2012. - 20 с. : рис., табл.
5.ДС130823 Білецька Я. О. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 284, [25] арк. : рис., табл.
6.РА425798 Соколовська О. О. Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Соколовська Олена Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.
7.ДС152011 Шаповалова Н. П. Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шаповалова Наталія Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2012. - 225, [2] арк. : рис., табл., іл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського