Пошуковий запит: (<.>U=Л958$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 100
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС44775
Карпунина, Лариса Ивановна. Технология кулинарных изделий на основе молочного белка [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Карпунина Лариса Ивановна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1994. - 150 л.,прил. - л.:138-151
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС53614
Савченко, Александр Аркадьевич. Исследование процессов гидродинамики, оптимизация режимов работы и конструкций сыроизготовителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Савченко Александр Аркадьевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 249 c.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС83517
Шульга, Наталія Михайлівна. Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС86735
Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС94205
Труфкати, Людмила Викторовна. Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС88058
Бовкун, Алла Александровна. Исследование физико-химических процессов плавления и разработка технологии пастообразных плавленых сыров с использованием творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Александровна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2004. - 130 л.: рис. - Библиогр.: л. 107-122
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС91134
Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС101383
Турчин, Ірина Миронівна. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС60482
Никитина, Ольга Александровна. Регуляция активности экзопротеиназ молокосвертывающего действия штаммов Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : дис... канд. биол. наук: 03.00.04 / Никитина Ольга Александровна ; Донецкий гос. ун-т. - Донецк, 1999. - 174 л.+ дод. - л. 153-174
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС64770
Туринский, Василий Михайлович. Технология машинного доения и переработки овечьего молока [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.02.04 / Туринский Василий Михайлович ; Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства. - Аскания-Нова, 1992. - 144 л. - л. 131-144
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС71583
Орлюк, Юрій Тимофійович. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Орлюк Юрій Тимофійович ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2001. - 177 арк. - арк.118-130
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС96548
Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС99154
Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА296195
Савченко, Олександр Аркадійович. Дослідження процесів гідродинаміки, оптимізація режимів роботи та конструкції сировиготовлювачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Савченко Олександр Аркадійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА334680
Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА336645
Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | РА339964
Караханян, Марина Георгиевна. Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Караханян Марина Георгиевна ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2005. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | РА341323
Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА346984
Труфкаті, Людмила Вікторівна. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА347676
Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |