Пошуковий запит: (<.>A=ДИШКАНТ$<.>+<.>A=ОЛЕГ$<.>+<.>A=ВАСИЛЬОВИЧ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА839742 Інноваційно-інвестиційний розвиток бізнес-структур в Україні [Текст] : [колект.] монографія / [Н. Й. Басюркіна та ін. ; за заг. ред. Н. Й. Басюркіної] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Гуляєва В. М. [вид.], 2019. - 168 с. : рис., табл.
|
2. | ВА784238 Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності [Текст] : зб. тез доп. IІІ Всеукр. міжвуз. наук. конф. студентів та аспірантів, 13-14 листоп. 2013 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, Ф-т інновац. технологій харчування, ресторан.-готел. та турист. бізнесу ; [редкол.: Дишкантюк О. В. та ін.]. - Одеса : Фенікс, 2013. - 158 с. : рис., табл.
|
3. | ВА794425 Інтелектуальна власність [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ III-IV рівня акредитації / [Мартинюк В. П. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. Мартинюка В. П. ; Терноп. нац. екон. ун-т. - Тернопіль : ТНЕУ, 2015. - 359 с.
|
4. | РА337640 Дишкант Т. М. Ірраціональне в науковому і позанауковому знанні [Текст] : Автореф. дис... канд. філос. наук: 09.00.01 / Дишкант Тетяна Миколаївна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2005. - 19 с.
|
5. | АО272812 Олег Іще ніч... [Текст] : відповіді священнослужителя / єпископ Олег (Ведмеденко). - Львів : Піраміда, 2015. - 322, [1] с. - (Джерела благодаті)
|
6. | РА312117 Дишкантюк О. В. Біотехнологія отримання молочної кислоти і її солей на основі вторинних продуктів переробки зерна [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Дишкантюк Оксана Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.
|
7. | ВА851958 Багатовимірність людини та культури у сучасних філософських ландшафтах [Текст] : монографія / [О. О. Дольська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 169 с.
|
8. | Р108721 Дишкант Т. Буська мідна пластина - пори року [Текст] / Т. Дишкант. - Л. : Сполом, 2007. - 30 с.
|
9. | Р117445 Дишкант Т. Визначення топонімів Азіатської Сарматії, Колхіди, Іберії, Албанії та інших античних топонімів за "Географією" Клавдія Птолемея [Текст] / Тарас Дишкант. - Л. : Сполом, 2010. - 44 с. : рис.
|
10. | ВА830279 Вступ до філософії [Текст] : навч.-метод. посіб. з курсу "Філософія" для студентів усіх спец. і форм навчання / [І. В. Владленова та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 185 с.
|
11. | АО266171 Дишкант Ю. Б. Гітарна кров [Текст] : поезії / Ю. Б. Дишкант. - Рівне : Волинські обереги, 2007. - 52 c.
|
12. | ВА710484 Дишкант Т. "Географія" Клавдія Птолемея: карта України [Текст] / Т. Дишкант. - Л. : Сполом, 2009. - 68 с.: карти
|
13. | ВА758920 Дизайн объектов гостинично-ресторанного бизнеса [Текст] : [монография] / Л. А. Иванова [и др.] ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О. : Астропринт, 2012. - 103 с. : рис., табл.
|
14. | РА295175 Олег І. Є. Екологічна роль фізичних властивостей лісових грунтів степового Придніпров'я (лісорослинні умови, генезис, типологія) [Текст] : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.16 / Олег Ігор Євгенійович ; Дніпропетровський держ. ун-т. - Дніпропетровськ, 1996. - 18 с.
|
15. | ВА613296 Исполнительное производство [Текст] : Практикум для старших судебных приставов: Учеб. пособие / Л. В. Белоусов [и др.] ; ред. В. В. Ярков ; "Содействие Службе судебных приставов" (IRIS) Проект Агентства США по международному развитию. - М. : Статут, 2000. - 301 с.
|
16. | ВА866367 Дишкантюк О. В. Кваліфікаційна робота бакалавра з готельно-ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення [Текст] : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, Л. А. Тітомир ; Міжнар. гуманітар. ун-т, Каф. готел.-ресторан. та туристич. бізнесу. - Одеса : Олді плюс, 2022. - 195 с. : рис., табл.
|
17. | Р113208 Ксаверій [Текст] : [збірка] / упоряд. Т. Дишкант ; [авт.] А. А. - Л. : Бодлак, 2009. - 16 с.
|
18. | ВА863454 Дишкантюк О. В. Курсова робота з готельної та ресторанної справи: етапи виконання, структура, правила оформлення [Текст] : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, Л. А. Тітомир ; Міжнар. гуманітар. ун-т, Каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. - Одеса : Олді Плюс, 2022. - 116 с. : табл.
|
19. | ДС78185 Дишкант М. В. Моделювання управління нематеріальними активами на підприємстві [Текст] : Дис... канд. екон. наук: 08.03.02 / Дишкант Мирослав Васильович ; Тернопільська академія народного господарства. - Т., 2003. - 211 арк.: табл.
|
20. | РА323882 Дишкант М. В. Моделювання управління нематеріальними активами на підприємстві [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.03.02 / Дишкант Мирослав Васильович ; Київський національний економічний ун-т. - К., 2003. - 20 с.
|
| |