Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (18)
Пошуковий запит: (<.>A=Давидович О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА339046 Давидович О. І. Формування ефективної експортоорієнтованої моделі економічного розвитку України [Текст] : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.05.01 / О.І.Давидович ; Київський національний економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.
2.ВА726952 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари" [Текст] : завдання, метод. вказівки і тести до викон. самост. роботи студ. напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: д. т. н., проф. Сирохман І. В. [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. академії, 2010. - 60 с. : табл.
3.ВА726884 Комерційне товарознавство. Розділ "Продовольчі товари" [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. практ. робіт для студ. напряму підготов. "Економіка підприємства" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: Лозова Т. М. [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2008. - 51 с. : табл.
4.РА372053 Давидович О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 24 с. : рис., табл.
5.Р115831 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : Завдання, метод. вказ. і тести до викон. самост. роботи студ. напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (денної та заоч. форм навч.) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: д.т.н., проф. Сирохман І. В. [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 42 с.
6.В343097/13, ч.1 Книга в Україні, 1861-1917. Вип. 13, ч. 1:П - По [Текст] / зібр.: С. Й. Петров, С. С. Петров ; упоряд, допов. та підгот. до друку: В. С. Гоїнець [та ін.] ; наук. ред. В. Ю. Омельчук. - 2010. - 511 с.
7.ВА732284 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Фрукти, овочі та продукти їхньої переробки" [Текст] : завдання до лаб. робіт, самост. роботи і тести для студ. напряму підготов. "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: Пономарьов П. Х. [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2009. - 140 с. : рис., табл.
8.ВА739197 Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. практ. робіт для студ. напрямів підготов. 6.030507 "Маркетинг" і 6.030601 "Менеджмент" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Лозова Т. М. та ін.]. - Л. : Вид-во Львівської комерційної академії, 2011. - 50 с. : табл.
9.ДС121557 Давидович О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Давидович Оксана Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 308 арк. : рис., табл.
10.В343097/14 Книга в Україні, 1861-1917. Вип. 14:Р [Текст] / [зібрали: С. Й. Петров, С. С. Петров ; упорядкув., допов. та підгот. до друку: В. С. Гоїнець та ін. ; наук. ред. В. Ю. Омельчук]. - 2011. - 407 с.
11.Р119864 Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. самост. роботи : для студ. напрямів підготов. 6.030507 "Маркетинг" і 6.030601 "Менеджмент" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Лозова Т. М., Давидович О. Я., Бодак М. П.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2011. - 21 с. : табл.
12.ВА755956 Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Давидович О. Я., Лозова Т. М., Палько Н. С.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 107 с. : табл.
13.В343097/15, ч. 1 Книга в Україні, 1861-1917. Вип. 15, ч. 1:С - См [Текст] / [зібрали: С. Й. Петров, С. С. Петров ; упорядкув., допов. та підготов. до друку: В. С. Гоїнець та ін. ; наук. ред. В. Ю. Омельчук]. - 2012. - 587 с.
14.В343097/15, ч. 2 Книга в Україні, 1861-1917. Вип. 15, ч. 2:Сн - Сю [Текст] / [зібрали: С. Й. Петров, С. С. Петров ; упорядкув., допов. та підготов. до друку: В. С. Гоїнець та ін. ; наук. ред. В. Ю. Омельчук]. - 2012. - 587 с.
15.В343097/16 Книга в Україні, 1861-1917. Вип. 16:Т [Текст] / [зібрали: С. Й. Петров, С. С. Петров ; упорядкув., допов. та підгот. до друку В. С. Гоїнець та ін. ; наук. ред. В. Ю. Омельчук]. - К., 2013. - 475 с.
16.ВА777609 Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" [Текст] : завдання і метод. вказівки до виконання самост. і контрол. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Давидович О. Я., Лозова Т. М., Палько Н. С.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 111 с. : табл.
17.ВА790247 Управління якістю [Текст] : [навч. посіб.] / Сирохман І. В. [та ін.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів : Растр-7, 2015. - 427 с. : рис., табл.
18.Р128925 Управління якістю [Текст] : метод. вказівки і завдання до самост. роботи для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" спец. 8.03051001 "Товарознавство і комерційна діяльність" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Лозова Т. М., Давидович О. Я.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 39 с.
19.В355898/1 Загальна технологія харчових продуктів. Ч. 1 [Текст]. - 2015. - 91 с. : табл.
20.СО34804 С памятью в сердце [Текст] : ил. справ. / [сост.: Ю. Р. Артемчук и др. ; редкол.: Л. С. Ананич и др.]. - Минск : Беларус. Энцыкл. імя П. Броўкі, 2015. - 303, [8] с. : ил.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського