Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (26)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Зав'ялов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12

      
Категорія: Біологічні науки   
1.
ВА565116


Посібник з нормальної фізіології [Текст] : навч. посібник для студ. мед. вузів / В. І. Зав'ялов [та ін.] ; ред. В. Г. Шевчук, Д. Г. Наливайко. - К. : Здоров'я, 1995. - 367 с. - ISBN 5-311-00878-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р99856


Процеси і апарати біотехнологічних виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних та розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.092900 напряму 0929 "Біотехнологія" денної та заочної форм навчання / уклад. В. Л. Зав'ялов [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 32 с. - Бібліогр.: с. 31

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р99977


Методичні вказівки до позначення умовно-графічних зображень в апаратурно-технологічних схемах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, В. Л. Зав'ялов. - К. : НУХТ, 2003. - 39 с. - Бібліогр.: с. 38

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р99971


Процеси і апарати біотехнологічних виробництв [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.092900 напряму 0929 "Біотехнологія" денної форми навч. Методи експериментального оцінювання масообмінних характеристик ферментаторів / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Л. Зав'ялов [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р102478


Система технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. та розрахунково-граф. робіт для студ. спец. 6.050200 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" напряму 0502 "Менеджмент" та 6.050100 "Фінанси" напряму 0501 "Економіка і підприємство" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Л. Зав'ялов [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА717384


Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 223 с. - Бібліогр.: с. 211-212. - ISBN 966-612-055-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВС52271


Стратегія вирішення проблем зайнятості в Чернівецькій області [Текст] : зб. матеріалів Наук.-практ. конф. "Стратегія вирішення проблем зайнятості у Чернівецькій області" Україна, Чернівці, 26 лип. 2011 / [редкол.: Арсеній Анциперов та ін. ] ; Буков. Партнер. Агенція, Нім. т-во техн. співробітництва (GIZ). - Чернівці : Буковинська Партнерська Агенція, 2011. - 88 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 500 прим. - ISBN 978-966-2021-53-0

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА407910

Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 45 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Хімічні науки   
9.
ВС58694

"Актуальні проблеми хімії і хімічної технології", всеукраїнська науково-практична конференція (2014 ; Київ).
Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми хімії і хімічної технології", 20-21 листопада 2014 р. [Текст] / [редкол.: С. В. Іванов та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2014. - 363 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 70 прим.
Присвяч. 130-річчю НУХТ.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
С11837/2

Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС144835

Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 535 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-375.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА867581


Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 244. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-179-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського