Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (71)
Пошуковий запит: (<.>A=МАЛЕЖИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Р104426 Холодильна технологія [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с.
2.ВА638660 Харчові технології [Текст] : Метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с.
3.Р104427 Харчові технології [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с.
4.Р98896 Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.
5.Р99260 Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2003. - 14 с.: табл.
6.ВА670551 Технологія консервування [Текст] : Метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 86 с.
7.Р100560 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Текст] : Метод. вказівки до виконання дипломного проектування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с.
8.Р101270 Технологія зберігання плодів і овочів [Текст] : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 29 с.: табл.
9.Р99429 Технологічні розрахунки, облік і звітність [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерова. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с.
10.ВС68885 Слов'янський світ і Україна [Текст] : зб. наук. пр. на пошану ректора Рівнен. держ. гуманітар. ун-ту, проф. Руслана Постоловського / [Ґ. Базюр та ін. ; відп. ред. В. Шеретюк] ; Рівнен. держ. гуманітар. ун-т. - Рівне : О. Зень [вид.], 2021. - 430 с.
11.Р105803 Сертифікація, ліцензування та управління якістю [Текст] : Метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерева. - К. : НУХТ, 2005. - 11 с.
12.ВА756302 Сергієнко В. П. Комп'ютерні технології в тестуванні [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. пед. навч. закл. / Сергієнко В. П., Малежик М. П., Сіткар Т. В. ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Луцьк : Гадяк Жанна Володимирівна : Волиньполіграф, 2012. - 295 с. : рис.
13.ВА652288 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : Метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. технол. спец. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 64 с.: рис.
14.ВС37858 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : Підручник для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготовки "Харчова технологія та інженерія" / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 400 с.: іл.
15.ВА585398 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : Лабораторний практикум: Навч. посібник для студ. спец. 7.0902, 7.0916, 7.0917, 7.0925 / І. Ф. Малежик [та ін] ; ред. І. Ф. Малежик ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1997. - 276 с.
16.ВА867581 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - 246 с. : рис., табл.
17.ВА717384 Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 223 с.
18.ВС55915 Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 543 с. : рис., табл.
19.Р95022 Програма переддипломної практики на консервних заводах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.
20.ВА847911 Підготовка майбутніх педагогів до використання інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності [Текст] : [колект.] монографія / [В. А. Мізюк та ін. ; упоряд. Н. М. Гнедко ; за заг. ред. І. С. Войтовича]. - Луцьк : Гадяк Ж. В. [вид.] : Волиньполіграф, 2020. - 277 с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського