Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (71)
Пошуковий запит: (<.>A=МАЛЕЖИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА567901 Малежик А. И. Основы компьютерных технологий оперативного контроля полетов воздушных судов по полетной информации [Текст] / А. И. Малежик ; Киевский международный ун-т гражданской авиации. - К. : [б.в.], 1996. - 124 с.
2.ВА585398 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : Лабораторний практикум: Навч. посібник для студ. спец. 7.0902, 7.0916, 7.0917, 7.0925 / І. Ф. Малежик [та ін] ; ред. І. Ф. Малежик ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1997. - 276 с.
3.ВА605699 Малежик М. П. Динамічна фотопружність анізотропних тіл [Текст] / М. П. Малежик ; НАН України, Ін-т геофізики ім. С. І. Субботіна. - К. : ІГФ ім. С.І.Суботіна, 2001. - 200 с.
4.Р96934 Актуальні проблеми галузі [Текст] : Метод. вказ. до виконання курсового проекту з технології консервування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с.
5.ВА652288 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : Метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. технол. спец. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 64 с.: рис.
6.Р97203 Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2002. - 11 с.
7.Р98896 Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.
8.Р95022 Програма переддипломної практики на консервних заводах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.
9.Р99977 Методичні вказівки до позначення умовно-графічних зображень в апаратурно-технологічних схемах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, В. Л. Зав'ялов. - К. : НУХТ, 2003. - 39 с.
10.Р100560 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів [Текст] : Метод. вказівки до виконання дипломного проектування для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с.
11.ВА653885 Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування [Текст] : Для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 53 с.: табл.
12.Р99260 Фізико-хімічні і біологічні основи консервування [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2003. - 14 с.: табл.
13.ВА638660 Харчові технології [Текст] : Метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с.
14.ВС37858 Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : Підручник для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготовки "Харчова технологія та інженерія" / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 400 с.: іл.
15.Р99454 Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання практ. та контрольної робіт для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2003. - 15 с.
16.Р99429 Технологічні розрахунки, облік і звітність [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Н. А. Жестерова. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с.
17.Р104426 Холодильна технологія [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с.
18.Р104427 Харчові технології [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / уклад. І. Ф. Малежик, Л. О. Косоголова. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с.
19.Р101270 Технологія зберігання плодів і овочів [Текст] : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 29 с.: табл.
20.Р105909 Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського