Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (11)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Малюк Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.РА292804 Малюк Л. П. Теоретичне та експериментальне обгрунтування технології напівфабрикатів багатофункціонального призначення з рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Малюк Людмила Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 32 с.
2.ВС44425 Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл.
3.ВА736931 Концептуальні принципи формування стандартів сервісу в ресторанному бізнесі [Текст] : монографія / [Л. П. Малюк та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 72 с. : рис.
4.ВА758613 Малюк Л. П. Сервісологія [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2011. - 255 с. : рис., табл.
5.ВА784026 Малюк Л. П. Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : конспект лекцій : навч. посіб. / [Малюк Л. П., Терешкін О. Г.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 174 с. : рис., табл.
6.ВА786352 Особливості хімічного складу білих коренеплодів різних господарсько-ботанічних сортів [Текст] : монографія / [Л. П. Малюк та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 124 с. : рис., табл.
7.ВА789294 Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 178 с. : рис., табл.
8.ВА789293 Організація обслуговування напоями [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 223 с. : іл., табл.
9.ВА789376 Технологія напоїв [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 207 с. : кольор. іл., табл.
10.ВА802396 Малюк Л. П. Організація ресторанного господарства [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, Н. В. Полстяна, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Лідер, 2016. - 487 с. : рис., табл.
11.ВА806668 Малюк Л. П. Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 125 с. : рис., табл.
12.ВА828573 Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст] : навч. посіб. / [Т. В. Капліна та ін.] ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Каф. готельно-ресторан. та курорт. справи. - Полтава : ПУЕТ, 2018. - 356, [1] с. : рис., табл.
13.ВА854566 Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи [Текст] : колект. монографія / [В. О. Бабенко та ін.] ; за заг. ред. Н. І. Данько, В. О. Бабенко ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. - 362 с. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського