Пошуковий запит: (<.>A=Малюк Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
|
| | |
|
1. | РА292804
Малюк, Людмила Петрівна. Теоретичне та експериментальне обгрунтування технології напівфабрикатів багатофункціонального призначення з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Малюк Людмила Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 32 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВС44425
Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. - Бібліогр.: с. 371-375. - ISBN 978-966-370-054-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА736931
Концептуальні принципи формування стандартів сервісу в ресторанному бізнесі [Текст] : монографія / [Л. П. Малюк та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 72 с. : рис. - Бібліогр.: с. 54-55. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-194-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА758613
Малюк, Людмила Петрівна. Сервісологія [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2011. - 255 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 252-255. - 550 прим. - ISBN 978-966-405-238-9
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА784026
Малюк, Людмила Петрівна. Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : конспект лекцій : навч. посіб. / [Малюк Л. П., Терешкін О. Г.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 171-174. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-299-0 Авт. на тит. арк. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА786352
Особливості хімічного складу білих коренеплодів різних господарсько-ботанічних сортів [Текст] : монографія / [Л. П. Малюк та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 124 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 100-124. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-319-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА789294
Малюк, Людмила Петрівна. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 178 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-178. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-348-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА789293
Організація обслуговування напоями [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 223 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 191-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-336-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА789376
Технологія напоїв [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк [та ін.]. - Харків : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2014. - 207 с. : кольор. іл., табл. - Бібліогр.: с. 201-202. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-333-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА802396
Малюк, Людмила Петрівна. Організація ресторанного господарства [Text] : підручник / Л. П. Малюк, Н. В. Полстяна, О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Лідер, 2016. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 484-487. - 300 прим. - ISBN 978-966-2732-49-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА806668
Малюк, Людмила Петрівна. Безпека послуг у готельному і ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посіб. / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 125 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 123-125. - 30 прим. - ISBN 978-966-405-393-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА828573
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Текст] : навч. посіб. / [Т. В. Капліна та ін.] ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ), Каф. готельно-ресторан. та курорт. справи. - Полтава : ПУЕТ, 2018. - 356, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 321-329. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-323-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА854566
Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи [Текст] : колект. монографія / [В. О. Бабенко та ін.] ; за заг. ред. Н. І. Данько, В. О. Бабенко ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-715-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| |