Пошуковий запит: (<.>A=Михайлов В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 269
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВС67109 TNM класифікація злоякісних пухлин [Текст] : [метод. посіб.] / [за ред. проф.А. І. Шевченка ; пер. з англ.: О. П. Колесник та ін.] ; International Union Against Cancer. - Вінниця : Нова Книга, 2019. - 87 с. : іл.
|
2. | ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис.
|
3. | ВА769184 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл.
|
4. | ВА789390 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл.
|
5. | ВА746045 Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання [Текст] : монографія / [П. П. Пивоваров та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 444 с. : рис., табл.
|
6. | Онищенко О. С. Р338 Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] : реферат / [П. П. Пивоваров та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 11 с.
|
7. | Онищенко О. С. Р339 Інноваційні технології виробництва харчової продукції нового покоління масового споживання [Текст] / [Пивоваров П. П. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 22 с. : іл.
|
8. | В358735/1 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1:Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл.
|
9. | В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2:Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл.
|
10. | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3:Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл.
|
11. | ВА726332 Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с.
|
12. | В355736/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2015. - 450 с. : рис., табл.
|
13. | В355441/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2014. - 468 с. : рис., табл.
|
14. | В355441/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2014. - 502 с.
|
15. | В355736/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2015. - 516 с. : рис., табл.
|
16. | ВА795156 Автоматизація виробничих процесів [Текст] : підручник / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 185 с. : рис., табл.
|
17. | ВС41292 Автоматизация систем вентиляции и кондиционирования воздуха [Текст] / Е. С. Бондарь [и др.] ; общ. ред. Е. С. Бондарь. - К. : ТОВ "Видавничий будинок "Аванпост-Прим", 2005. - 560 с.: рис.
|
18. | ВА736929 Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2011. - 223 с. : рис., табл.
|
19. | В352966/Ч. 1 Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі. Ч. 1 [Текст]. - [2011]. - 499 с. : рис., табл.
|
20. | В352966/Ч. 2 Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі. Ч. 2 [Текст]. - [2011]. - 475 с. : табл.
|
| |