Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (2)Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (20)Реферативна база даних (345)Журнали та продовжувані видання (17)
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ІРИНА$<.>+<.>A=АНАТОЛІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 297
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис.
2.ВА795305 Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. / Запоріз. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: В. М. Кюрчев (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 360 с. : табл., рис.
3.ВА824153 Інноваційні підходи до забезпечення фінансової безпеки України: мікро- та макрорівні [Текст] : кол. монографія / за ред. Черевка О. В. ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : Чабаненко Ю . А. [вид.], 2017. - 364 с. : рис., табл.
4.ВА789390 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл.
5.ВА769184 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл.
6.В358735/1 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1:Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл.
7.В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3:Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл.
8.В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2:Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл.
9.ВА726332 Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с.
10.В355441/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2014. - 468 с. : рис., табл.
11.В355736/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2015. - 516 с. : рис., табл.
12.В355736/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2015. - 450 с. : рис., табл.
13.В356495/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2016. - 594 с.
14.В356495/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2016. - 412 с.
15.В355441/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2014. - 502 с.
16.ВА812605 Ватченко О. Б. Інноваційний розвиток підприємства [Текст] : навч. посіб. / О. Б. Ватченко, Б. С. Ватченко, О. Л. Черевко ; Ун-т мит. справи та фінансів. - Дніпро : Акцент, 2017. - 403 с. : рис., табл.
17.ДС86529 Черевко І. М. Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь [Текст] : Дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 300 арк.
18.РА333877 Черевко І. М. Інтегральні многовиди та апроксимаційні методи дослідження диференціально-функціональних рівнянь [Текст] : Автореф. дис... д-ра фіз.-мат. наук: 01.01.02 / Черевко Ігор Михайлович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 32 с.
19.ВС45801 Черевко Г. В. Інтелектуальна власність [Текст] : навч. посіб. / Г. В. Черевко. - К. : Знання, 2008. - 412 c.
20.ВА796550 Інтелектуальна власність: погляд з XXI століття [Текст] : зб. наук. пр. за матеріалами V Всеукр. наук.-практ. конф. (15-16 жовт. 2015 р.) / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького [та ін.] ; [за заг. ред. О. В. Черевка, О. П. Орлюк]. - Черкаси : ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2015. - 247 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського