Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Автореферати дисертацій (21)Реферативна база даних (352)Журнали та продовжувані видання (19)
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ВАЛЕНТИН$<.>+<.>A=ПЕТРІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 327
Представлено документи з 1 до 20
...
1.АО259064 Штайнер Й. Excel 7 для Windows 95 [Текст] : Справочник / Й. Штайнер, Р. Валентин ; ред. пер.с нем. С. Молявко. - М. : Бином : Восточная книжная компания, 1997. - 448 с.:ил.
2.ВА743572 Bevz G. P. Matematică [Текст] : manual pentru clasa a 11-a a şcolilor cu predarea in limba română : nivelul standard / G. P. Bevz, V. G. Bevz ; [пер. рум. та молд. Г. Ш. Лазарович]. - Л. : Світ, 2011. - 318 с. : рис., табл., іл.
3.-W101136 Штайнер Й. Windows 95 [Текст] : Справочник / Й. Штайнер, Р. Валентин. - М. : Бином, 1997. - 352 с.
4.АО258996 Штайнер Й. Windows 95 [Текст] : Справочник / Й. Штайнер, Р. Валентин ; ред. С. Молявко. - М. : Бином, 1997. - 352 с.:ил.
5.ВА783546 Індустрія сервісу: актуальні питання та інноваційні аспекти [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. в рамках Крим. пулу "Наукові досягнення - в практичну діяльність", 26-27 верес. 2013 р., м. Євпаторія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Каф. готел. і ресторан. бізнесу ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред. та ін.)]. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 97 с. : рис.
6.ВА795305 Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 верес. 2015 р. / Запоріз. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: В. М. Кюрчев (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 360 с. : табл., рис.
7.ВА824153 Інноваційні підходи до забезпечення фінансової безпеки України: мікро- та макрорівні [Текст] : кол. монографія / за ред. Черевка О. В. ; Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. - Черкаси : Чабаненко Ю . А. [вид.], 2017. - 364 с. : рис., табл.
8.ВА769184 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. / Голов. упр. економіки Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 212 с. : рис., табл.
9.ВА789390 Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. / Харків. облдержадмін., Департамент науки і освіти [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 с. : рис., табл.
10.В358735/1 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 1:Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2020. - 130 с. : рис., табл.
11.В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3:Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл.
12.В358735/2 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2:Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини [Текст] / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл.
13.ВА726332 Інноваційні технології підготовки фахівців за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси" [Текст] : тез. доп. всеукр. наук.-практ. конф., 28-29 жовтня 2009 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Ред. кол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. - 212 с.
14.В356495/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2016. - 594 с.
15.В355736/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2015. - 516 с. : рис., табл.
16.В355736/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2015. - 450 с. : рис., табл.
17.В356495/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2016. - 412 с.
18.В355441/2 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 2 [Текст]. - 2014. - 502 с.
19.В355441/1 Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Ч. 1 [Текст]. - 2014. - 468 с. : рис., табл.
20.ВА812605 Ватченко О. Б. Інноваційний розвиток підприємства [Текст] : навч. посіб. / О. Б. Ватченко, Б. С. Ватченко, О. Л. Черевко ; Ун-т мит. справи та фінансів. - Дніпро : Акцент, 2017. - 403 с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського