Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>A=ШИЛЬМАН$<.>+<.>A=МИХАИЛ$<.>+<.>A=ЕВГЕНЬЕВИЧ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ІС16180 з дод. Greek and Cypriote antiquities in the Archaeological Museum of Odessa [Текст] : [catalogue] / [chief ed. V. Karageorghis, V. P. Vanchugov ; text and annot.: V. Karageorghis et al. ; phot. X. Michael ; Engl. transl. V. Yu. Suntsov] ; Foundation Anastasios G. Leventis, National Academy of Sciences of Ukraine, Archaeological Museum of Odessa. - Nicosia : Kailas Press, 2001. - 96 p. : phot.
2.МАКЕДОНІКА/ВА311 Mihailova-Boshnakoska G. The infinite [Текст] / Gordana Mihailova-Boshnakoska ; transl. from Maced. Ljubica Arsovska. - Skopje : St. Clement of Ohrid, National and university library, 2011. - 117 p. - (Translation project Macedonian literature in English ; 50)
3.ВА787276 Дизайн кондитерських та кулінарних виробів [Текст] : курс лекцій для студентів спец. 7.01010301 "Технологічна освіта" / Глух. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка ; [уклад.: Л. З. Шильман, С. М. Руденко, Н. А. Борисенко]. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2014. - 67, [24] с. : фот.
4.ВА804558 Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / [Л. З. Шильман та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Університетська книга, 2016. - 277 с. : рис., табл.
5.ВА861204 Методологія наукових досліджень [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2022. - 220 с. : рис., табл.
6.ВА575786 Михаил М. Тъжните очи на миналото [Текст] : Дора Габе разказва / М. Михаил. - София : Фонд "Д.Г.", 1994. - 223 с.: ил.
7.ВА572262 Михаил Введение в основное богословие [Текст] / Михаил (архиепископ) (Мудьюгин) ; Библейско-Богословский ин-т. - М. : Общедоступный Православный ун-т, 1995. - 232 с.
8.ВА771832 Михаил Вопроси отца твоего... Исследование святоотеческой мысли [Текст] / Михаил Ван Парейс ; [пер. с фр. Юлия Куркина ; науч. ред. Юрий Вестель]. - К. : Дух і літера, 2013. - 591 с. - (Bibliotheca Clementina)
9.ВА773098 Михаиловић Д. Скупљач [Текст] / Драгослав Михайловић. - Панчево : Културни центар Панчева, 2011. - 81 с. - (Драме)
10.Р115599/ комп.1-2 Михаилэ Г. Славяно-румынские тексты как источник для словаря книжно-славянского языка [Текст] / Г. Михаилэ ; Ассоциация славистов Социалистической Республики Румынии. - Бухарест : [Б.и.], 1965. - с. 21- 34
11.ВС63678 Мосх Иоанн Луг духовный [Текст] : достопамят. сказания о подвижничестве св. и блажен. отцов / Блаженный Иоанн Мосх ; [пер. с греч., прим. протоиер. Михаила (Хитрова)]. - Киев : Изд-во Киево-Печерской Лавры, 2016. - 559 с.
12.ВА761290 Основи організації виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посіб. / Глух. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка ; [уклад.] Шильман Л. З., Руденко С. М. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011. - 50 с. : рис., табл.
13.Р119370 Особливості технології страв для харчування школярів [Текст] : навч. посіб. / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка, Каф. педагогіки і методики технол. освіти ; [уклад.: Шильман Л. З., Хоруженко Т. А.]. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010. - 35 с.
14.ВА860783 Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл.
15.ВА769912 Технологія кулінарної обробки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / Глух. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка, Каф. педагогіки і методики технол. освіти ; уклад. Шильман Л. З. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2012. - 179 с. : рис., табл.
16.ВА804552 Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Університетська книга, 2016. - 158 с. : рис., табл.
17.Р122437 Тлумачний словник кулінарних термінів [Текст] : для студ. напряму підготов. 6.010103 "Технологічна освіта" ден. і заоч. форм навчання / Глухів. нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка ; [уклад.: Шильман Л. З., Руденко С. М.]. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2011. - 42 с.
18.Галаган П. №31(богословие)/1 Толковый Апостол. Кн. 1:Деяния Святых Апостолов [Текст] : на славянском и русском наречии / с предисл. и подроб. объяснит. примеч. архимандрита Михаила. - М. : [б. и.], 1876. - IV, 649 с. - (Деяния и послания Святых Апостолов с Апокалипсисом )
19.Галаган П. №31(богословие)/2 Толковый Апостол. Кн. 2:Соборные послания Святых Апостолов [Текст] : на славянском и русском наречии / с предисл. и подроб. объяснит. примеч. епископа Михаила. - М. : [б. и.], 1890. - 464 с. - (Апостол. Деяния и послания Апостолов с Апокалипсисом)
20.ДС92823 Шильман М. Е. Историческая ритмика: философско-методологический аспект [Текст] : Дис... канд. филос. наук: 09.00.03 / Шильман Михаил Евгеньевич ; Харьковский национальный ун-т им. В.Н.Каразина. - Х., 2005. - 227 л.: рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського