Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (8)Автореферати дисертацій (51)Реферативна база даних (515)
Пошуковий запит: (<.>K=ЇЖІ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС93183 Ур Л. Л. Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : Дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 189 арк.
2.ДС57143 Крижко О. А. Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] : Дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Бердянський держ. педагогічний ін-т ім. П. Д. Осипенко. - Бердянськ, 1997. - 220 л.
3.ДС73370 Гоца Е. Д. Назви їжі й кухонного начиння в українських Карпатських говорах [Текст] : Дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Гоца Еріка Дюлівна ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2001. - 466 арк.
4.ДС98670 Мізюк Л. В. Роль механічних властивостей їжі в процесі функціонування зубних протезів [Текст] : дис... канд. мед. наук: 14.01.22 / Мізюк Лідія Володимирівна ; Івано-Франківський держ. медичний ун-т. - Івано-Франківськ, 2007. - 172 арк.: рис., табл.
5.РА334768 Ур Л. Л. Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області [Текст] : Автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004. - 20 с.
6.РА345770 Сафронова Н. С. Підвищення адаптаційних можливостей організму при комбінуванні фізичних навантажень з мілдронатом та біологічно активними добавками до їжі [Текст] : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.13 / Сафронова Ніна Степанівна ; Таврійський національний ун-т ім. В.І.Вернадського. - Сімф., 2006. - 20 с.
7.РА348605 Мізюк Л. В. Роль механічних властивостей їжі в процесі функціонування зубних протезів [Текст] : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.01.22 / Мізюк Лідія Володимирівна ; Івано-Франківський держ. медичний ун-т. - Івано-Франківськ, 2007. - 20 с.
8.РА298651 Крижко О. А. Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] : Автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 1997. - 17 с.
9.РА316411 Гоца Е. Д. Назви їжі й кухонного начиння в українських Карпатських говорах [Текст] : Автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Гоца Еріка Дюлівна ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2001. - 20 с.
10.ВА591758 Шуміло Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] : Навч. посіб. для студ. вузів І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шуміло ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Госпрозрахунковий редакційно- видавничий відділ комітету інформації, 1999. - 553 с.
11.СТ423 Прилади для приготування їжі електричні побутові: Методи вимірювання експлуатаційних характеристик [Текст]. - К. : Держстандарт України, 1999. - V, 21с., V, 21 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
12.ВА611974 Технологія приготування їжі. Практикум [Текст] : Навч. посіб. для студ. денного відділення зі спец. 5.091711 "Технологія харчування" / уклад. О. Г. Муранець. - Запоріжжя : Просвіта, 2001. - 152 с.
13.ВА634678 Шумило Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] : Навч. посіб. для студ. навч. закл. I-II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2003. - 506 с.: іл.
14.ВА645014 Косовенко М. С. Технологія приготування їжі [Текст] : Підручн. для проф.-техн. закл. освіти (спец. 5.091711 - технологія харчування) / М. С. Косовенко [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 357с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл.
15.ВА645013 Антонець Л. І. Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва" [Текст] : Навч. посіб. для проф.-техн. закл. освіти: Фах - кухар, III-IV розряд / Л. І. Антонець [и др.]. - К. : Факт, 2003. - 302с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл.
16.ВА652877 Взаємодія ліків та їжі [Текст] / Л. П. Купраш [та ін.] ; ред. Л. П. Купраш. - К. : Ходак, 2003. - 76 с. - (Бібліотека сімейного лікаря)
17.ВА669777 Шумило Г. І. Технологія приготування їжі [Текст] : Навч. посібник для студ. навч. закл. І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2006. - 506 с.: рис., табл.
18.ВА587803 Крижко О. А. Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця XVII- початку XVIII століття (назви їжі, напоїв, продуктів харчування) [Текст] / О. А. Крижко ; Бердянський держ. педагогічний ін-т ім. П. Д. Осипенко. - К. : Міжнародна фінансова агенція, 1998. - 169 с.
19.РА379671 Загнітко Н. Г. Назви їжі, напоїв у східностепових говірках Донеччини [Текст] : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.01 / Загнітко Надія Геннадіївна ; Донец. нац. ун-т. - Донецьк, 2011. - 19 с. : табл., карти
20.ВС51954 Ґоца Е. Назви їжі й кухонного начиння в українських карпатських говорах [Текст] : [монографія] / Еріка Ґоца ; Ужгород. нац. ун-т. - Ужгород : Гражда, 2010. - 358 с. : карти
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського