Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (57)Реферативна база даних (354)
Пошуковий запит: (<.>K=ЕКСТРАГУВАНН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 77
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС44794 Мартиняк О. В. Масообмін при екстрагуванні фероцена в умовах екранування його реакційною масою [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.17.08 / Мартиняк Олег-Роман Володимирович ; Державний ун-т "Львівська політехніка". - Львів, 1993. - 138 л.
2.1994 Дячок В. В. Масообмін при екстрагуванні фосполіпідів із органічної сировини [Текст] : Автореф...дис. канд. техн. наук: 05.17.08 / В. В. Дячок ; Університет "Львівська політехніка". - Львів : [б.в.], 1994. - 20 с.
3.РА292821 Матвієнко А. Б. Інтенсифікація процесу екстрагування розчинних речовин шляхом електрообробки водних середовищ та рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвієнко Андрій Борисович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.
4.ДС52147сл Скіра В. В. Масообмін в умовах підземного розчинення та екстрагування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Скіра Володимир Васильович ; Державний ун-т "Львівська політехніка". - Львів, 1996. - 187 с.
5.РА303918 Цимбал А. С. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - Київ, 1999. - 20 с.
6.ДС60129 Цимбал А. С. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Цимбал Анатолій Сергійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 107 л.: рис.
7.РА309208 Осадчук П. І. Кінетика екстрагування масел з нетрадиційної рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Осадчук Петро Ігорович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 16 с.
8.СТ1071 Папір і картон, що контактують з харчовими продуктами. Приготування водної витяжки гарячим екстрагуванням (EN 645:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Е. Барлас. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 4 с.
9.СТ1070 Папір і картон, що контактують з харчовими продуктами. Приготування водної витяжки холодним екстрагуванням (EN 645:1993, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Е. Барлас. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV,4 с. - (Національний стандарт України)
10.СТ1509/Ч. 2 Продукти харчові нежирові. Визначання вмісту залишків пестицидів газохроматографічним методом. Ч. 2:ДСТУ EN 12393-2:2003; Методи екстрагування та очищання (EN 12393-2:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. І. Гогоман [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - IV, 29 c.
11.ВА653488 Горячев Г. В. Математичні моделі та методи комп'ютерного моделювання процесу екстрагування цукру в похилому дифузійному апараті [Текст] / Г. В. Горячев, Б. І. Мокін ; Вінницький національний технічний ун-т. - Вінниця : УНІВЕРСУМ-Вінниця, 2004. - 132 с.: рис., табл.
12.СТ1263 Якість води [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 26 с. - (Національний стандарт України)
13.СТ1831 Жири тваринні і рослинні та олії; Визначання вмісту неомилюваних речовин. Метод з використанням екстрагування діетиловим ефіром (ISO 3596:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 6 c. - (Національний стандарт України)
14.СТ1562 Добрива. Екстрагування водорозчинних фосфатів (ISO 5316:1977, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. М. Мальований [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 2 с. - (Національний стандарт України)
15.СТ1983 Жири тваринні і рослинні та олії; Метод визначання вмісту неомильних речовин з використанням екстрагування гексаном (ISO 18609:2000, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 7 с. - (Національний стандарт України)
16.РА340607 Венгер Л. О. Інтексифікація екстрагування цільових компонентів з твердої фази вакуумуванням системи [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Венгер Любов Олександрівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2005. - 18 с.
17.ДС96313 Венгер Л. О. Інтексифікація екстрагування цільових компонентів з твердої фази вакуумуванням системи [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Венгер Любов Олександрівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2005. - 120 арк.: рис.
18.СТ2659 Якість грунту; Екстрагування слідів елементів буферним розчином ДТПО (ISO 14870:2001, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. С. Балюк [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)
19.СТ2737/Ч. 1 Якість грунту; Визначення нітрату, нітриту і амонію в грунтах польової вологості екстрагуванням розчином хлориду калію. Ч. 1:ДСТУ ISO/TS 14256-1:2005; Ручний метод (ISO/TS 14256-1:2003, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. С. Балюк [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - IV, 11 с.
20.РА346941 Ряшко Г. М. Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ряшко Галина Михайлівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 18 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського