Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (3)Наукова електронна бібліотека (25)Автореферати дисертацій (90)Реферативна база даних (512)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>K=КОНДИТЕРСЬК$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 234
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС94924 Уніят А. В. Фінансовий аналіз інвестиційної привабливості проектів (на прикладі підприємств кондитерської промисловості) [Текст] : Дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Уніят Алла Володимирівна. - Т., 2002. - 202 арк.: табл.
2.ДС101342 Карпенко Ю. М. Формування і реалізація маркетингових стратегій в кондитерській промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Карпенко Юрій Михайлович ; Київський національний економічний ун-т. - К., 2001. - 241 арк.
3.ДС102379 Денисенко Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод.
4.ДС103020 Сафонова О. М. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк.
5.ДС58129 Кравченко М. Ф. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод.
6.ДС62472 Нечепуренко В. М. Фінансовий механізм залучення іноземних інвестицій в умовах економіки перехідного періоду (на прикладі підприємств кондитерської промисловості України) [Текст] : Дис... канд. екон. наук: 08.04.01 / Нечепуренко Володимир Миколайович ; Українська академія банківської справи. - Суми, 1998. - 161 л.
7.ДС59271 Василевич О. В. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л.
8.ДС61859 Водотика О. М. Акціонування підприємства кондитерської промисловості із залученням закордонного інвестора і забезпечення його конкурентоздатності в умовах трансформації економіки України [Текст] : Дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Водотика Олександр Миколайович ; Харківський держ. ун-т. - Х., 1998. - 182 л.
9.ДС63751 Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л.
10.ДС68839 Озеран А. В. Управлінський облік витрат на підприємствах кондитерської галузі України [Текст] : Дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Озеран Алла Володимирівна ; Київський національний економічний ун-т. - К., 2000. - 264 арк.
11.ДС65518 Дорохович В. В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис.
12.ДС65616 Лагода Т. В. Формування ринку продовольчих товарів України (на прикладі кондитерської промисловостї) [Текст] : Дис...канд. екон. наук: 08.07.01 / Т.В.Лагода ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 233 арк.
13.ДС67450 Ратушенко А. Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Ратушенко Антоніна Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 141 арк.+ дод.
14.ДС64397 Олексієнко Н. В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 298 л.
15.ДС70158 Якимів О. В. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : Дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2001. - 156 арк.: рис.
16.ДС72121 Радкевич Л. А. Розвиток ринку кондитерських виробів в Україні: конкурентні аспекти [Текст] : Дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Радкевич Лариса Альбертівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 235 арк.
17.ДС74892 Яценко В. М. Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Яценко Володимир Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 209 арк.
18.ДС96730 Закревська Л. М. Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Закревська Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 211 арк.: табл.
19.ДС96986 Кошовий В. О. Удосконалення елементів технології вирощування соняшнику кондитерського напрямку при зрошенні в умовах півдня України [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.02 / Кошовий Василь Олександрович ; Херсонський держ. аграрний ун-т. - Херсон, 2006. - 176 арк.
20.ДС100766 Оболкіна В. І. Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 370 арк.+ 250арк. (дод.)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського