Пошуковий запит: (<.>K=МОРОЗИВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС60131
Молоканова, Лілія Василівна. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 162 л.: рис. + дод. - л. 145-162
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС66384
Поліщук, Володимир Миколайович. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 215 арк. - арк. 154-176
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА304457
Молоканова, Лілія Василівна. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА360810
Трокоз, Володимир Миколайович. Функціонування підприємств-виробників морозива на структурованих ринках [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Трокоз Володимир Миколайович ; Житомирський національний агроекологічний ун-т. - Житомир, 2008. - 20 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА361497
Шевченко, Олена Євгеніївна. Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шевченко Олена Євгеніївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА361297
Антонюк, Катерина Іванівна. Маркетингове позиціонування на ринку морозива України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Антонюк Катерина Іванівна ; Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний ун-т ім. Вадима Гетьмана". - К., 2008. - 20 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА363003
Бондаренко, Євгенія Віталіївна. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Бондаренко Євгенія Віталіївна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА310757
Поліщук, Володимир Миколайович. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА315327
Семенюк, Дмитро Павлович. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м'якого морозива, збагаченого молочним білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Семенюк Дмитро Павлович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС108914
Трокоз, Володимир Миколайович. Функціонування підприємств-виробників морозива на структурованих ринках [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Трокоз Володимир Миколайович ; Житомир. нац. агроекологічний ун-т. - Житомир, 2008. - 175 арк. - Бібліогр.: арк. 161-175.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ2756
Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 25 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 24-25
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ2761
Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ2882
Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23-24
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ3192
Морозиво вершкове та молочне. Метод визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 3728:2005, IDT; IDF 70:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ3303
Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контольний метод) (ISO 7328:1999,IDT) [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ3280/Ч. 1
Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 . Ч. 1 : ДСТУ ISO 5765-1:2005 (IDF 79-1:2005) ; Ферментний метод з використанням глюкозного компонента лактори (ISO 5765-1:2002; IDT; IDF 79-1:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-04-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 12 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ3280/Ч. 2
Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 . Ч. 2 : ДСТУ ISO 5765-2:2005 (IDF 79-2:2002) ; Ферментний метод з використанням галактозного компонента лактози (ISO 5765-2:2002, IDT; IDF 79-2:2002, IDT) ; . - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 12 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | Р111684
Класифікатор трудових процесів виробництва молочних продуктів та морозива [Текст] / В. В. Вітвіцький [та ін.] ; Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007. - 38 с.: табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-62-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА722697
Чуйко, Андрій Миколайович. Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження [Текст] : монографія / А. М. Чуйко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 142 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - ISBN 978-966-405-114-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС111715
Антонюк, Катерина Іванівна. Маркетингове позиціонування на ринку морозива України [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Антонюк Катерина Іванівна ; ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". - К., 2008. - 253 арк. : рис., табл.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |