Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (17)Реферативна база даних (92)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>K=ОЗДОБЛЮВАЛЬНІ$<.>+<.>K=НАПІВФАБРИКАТИ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
СТ116


Стрічки оздоблювальні: Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ТУ 17-09-14-309-90; Введ. 1998.01.01.- Офіц. вид. - К. : Вид-во Держстандарту України, 1997. - Різн. паг. - (Державний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
СТ595


Припаси і підварки (напівфабрикати): Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 729-82; Введ. 2001.03.01.- Офіц. вид. - [Б. м.] : Держстандарт України, 2000. - ІІІ, 10с., ІІІ, 10 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
СТ4614


Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ2857


Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ3037


Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-08-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р109201


Напівфабрикати швидкозаморожені та хлібобулочні вироби з них. Стандарт організації України СОУ 15.837-00389676-533:2006. Типова технологічна інструкція ТТІУ 00389676.2561:2006 [Текст] / Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 33 с. - Бібліогр.: с. 38-39

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р109200

СОУ 15. 8-37-00032744-001:2005.
Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови [Текст] / СОУ 15. 8-37-00032744-001:2005. - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2005. - 35 с. - (Стандарт організацій України). - Бібліогр.: с. 27

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ3266


Концентрати харчові [Текст] ; Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови ; . - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 15 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ3403


Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р106441


Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. СОУ 15.8-37-00032744-001:2005 [Текст] : чинний від 01.08.2005 / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - К. : Укрхлібпром, 2005. - 35 с. - (Стандарт організацій України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ2373


Напівфабрикати мясні та мясорослинні посічені. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 21 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ2440


Тістові напівфабрикати. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. О. Смєшко. - Офіц. вид. - Чинний від 15.09.1999. - К. : УКРХЛІБПРОМ, 1999. - ІІІ, 13 с. - (Галузевий стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р98742


Скріплюючі, утеплюючі та оздоблювальні одягові матеріали і фурнітура [Текст] : лекція для студ. товарознав. ф-тів вищ. навч. закл. / уклад. І. С. Галик, Б. Д. Семак ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 28 с. - Бібліогр.: с. 28

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ4022


Напівфабрикати кондитерські; Метод визначення міцності агарових драглів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ3930


Напівфабрикати кондитерські [Текст] ; Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
СТ3976


Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ4249


Напівфабрикати овочеві пюреподібні швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ4407


Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ4556


Напівфабрикати м'ясні та м'ясо-рослинні січені. Визначання складників мікроструктурним методом [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням СОУ 15-13-37-393:2006 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Будівництво   
20.
РА375686

Піпа, Володимир Вікторович.
Оздоблювальні модифіковані будівельні розчини на основі білого портландцементу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.23.05 / Піпа Володимир Вікторович ; ДВНЗ "Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт.". - Д., 2010. - 20 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського