Пошуковий запит: (<.>K=ОЗДОБЛЮВАЛЬНІ$<.>+<.>K=НАПІВФАБРИКАТИ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | СТ116
Стрічки оздоблювальні: Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ТУ 17-09-14-309-90; Введ. 1998.01.01.- Офіц. вид. - К. : Вид-во Держстандарту України, 1997. - Різн. паг. - (Державний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | СТ595
Припаси і підварки (напівфабрикати): Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 729-82; Введ. 2001.03.01.- Офіц. вид. - [Б. м.] : Держстандарт України, 2000. - ІІІ, 10с., ІІІ, 10 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | СТ4614
Консерви-напівфабрикати для ресторанного господарства. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ2857
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ3037
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-08-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р109201
Напівфабрикати швидкозаморожені та хлібобулочні вироби з них. Стандарт організації України СОУ 15.837-00389676-533:2006. Типова технологічна інструкція ТТІУ 00389676.2561:2006 [Текст] / Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 33 с. - Бібліогр.: с. 38-39
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | Р109200
СОУ 15. 8-37-00032744-001:2005. Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови [Текст] / СОУ 15. 8-37-00032744-001:2005. - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2005. - 35 с. - (Стандарт організацій України). - Бібліогр.: с. 27
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ3266
Концентрати харчові [Текст] ; Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови ; . - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 15 с.: рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ3403
Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р106441
Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. СОУ 15.8-37-00032744-001:2005 [Текст] : чинний від 01.08.2005 / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - К. : Укрхлібпром, 2005. - 35 с. - (Стандарт організацій України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ2373
Напівфабрикати мясні та мясорослинні посічені. Технічні умови [Текст] / розроб. О. Франко [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 21 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ2440
Тістові напівфабрикати. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. О. Смєшко. - Офіц. вид. - Чинний від 15.09.1999. - К. : УКРХЛІБПРОМ, 1999. - ІІІ, 13 с. - (Галузевий стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | Р98742
Скріплюючі, утеплюючі та оздоблювальні одягові матеріали і фурнітура [Текст] : лекція для студ. товарознав. ф-тів вищ. навч. закл. / уклад. І. С. Галик, Б. Д. Семак ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 28 с. - Бібліогр.: с. 28
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ4022
Напівфабрикати кондитерські; Метод визначення міцності агарових драглів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ3930
Напівфабрикати кондитерські [Текст] ; Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ3976
Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ4249
Напівфабрикати овочеві пюреподібні швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ4407
Напівфабрикати фруктові та ягідні (подрібнені та пюреподібні) швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | СТ4556
Напівфабрикати м'ясні та м'ясо-рослинні січені. Визначання складників мікроструктурним методом [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням СОУ 15-13-37-393:2006 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА375686
Піпа, Володимир Вікторович. Оздоблювальні модифіковані будівельні розчини на основі білого портландцементу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.23.05 / Піпа Володимир Вікторович ; ДВНЗ "Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт.". - Д., 2010. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |