Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (2)Наукова електронна бібліотека (34)Автореферати дисертацій (167)Реферативна база даних (1084)
Пошуковий запит: (<.>K=ПРИГОТУВАНН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 155
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС47407 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 294 л.
2.ДС47386 Микитин М. С. Технологія приготування кормів з використанням ріпаку [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 03.00.23 / Микитин Микола Степанович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 152 л.
3.ДС53233 Бабинець Т. Л. Ефективність використання техніки та прогресивних технологій на приготуванні та внесенні органічних добрив [Текст] : Дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Бабинець Тетяна Леонідівна ; УААН, Ін-т аграр. економіки. - К., 1996. - 138 л.
4.ДС84066 Ромашко О. В. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ромашко Олена Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 254 арк.
5.ДС88954 Шацький В. В. Підвищення якості функціонування механізованих процесів приготування кормів на молочних фермах [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.05.11 / Шацький Віктор Васильович ; УААН, Інститут механізації тваринництва. - Запоріжжя, 2004. - 406 арк.: рис.
6.ДС90138 Сацюк В. В. Обгрунтування параметрів процесу та засобу для приготування органо-мінеральної суміші [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Сацюк Василь Васильович ; Луцький держ. технічний ун-т. - Луцьк, 2005. - 235 арк.: рис., табл.
7.ДС90490 Мельник О. Ю. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл.
8.ДС103078 Ревенко Ю. І. Удосконалення технологічного процесу і агрегату для приготування комбікормів в умовах господарств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Ревенко Юлій Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 154 арк.
9.ДС61842 Рожко В. І. Удосконалення біологічного способу приготування льонотрести [Текст] : Дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Рожко Валентин Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1999. - 155 л.
10.ДС66198 Цилюрик О. Л. Технічні та програмні засоби систем автоматизації процесів приготування технологічної суміші у будівництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Цилюрик Олександр Леонідович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2000. - 145 арк.
11.ДС65375 Кобилінська О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л.
12.ДС70322 Валько В. М. Удосконалення способів приготування лляної трести штучним рошенням [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Валько Віталій Миколайович ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 2001. - 169 арк.
13.ДС70526 Вітрух І. П. Обгрунтування технологічного процесу приготування органічних добрив у польових умовах і параметрів забірно-змішуючого органа мобільного навантажувача безперервної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Вітрух Ігор Петрович ; УААН, Національний науковий центр "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства". - Глеваха, 2001. - 269 арк.
14.ДС76401 Приходько Р. В. Приготування та властивості каталізаторів на основі синтетичних глин [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.17.01 / Приходько Роман Вікторович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2002. - 191 арк.
15.РА288276 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 23 с.
16.РА288764 Микитин М. С. Технологія приготування кормів з використанням ріпаку [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 03.00.23 / Микитин Микола Степанович ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1994. - 22 с.
17.РА292945 Хмарська В. Б. Удосконалення технології приготування комбікормів для ставової риби [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.00.16 / Хмарська Вікторія Борисівна ; УААН, Ін-т тваринництва. - Х., 1996. - 22 с.
18.РА288576сл Зажигалов В. О. Наукові основи приготування і механізм дії каталізаторів парціального окислення нижчих насичених вуглеводнів С - С [Текст] : Автореф. дис...д-ра хім. наук: 02.00.15 / Зажигалов Валерій Олексійович ; АН України, Ін-т фіз. хімії ім. Л. В. Писаржевського. - К., 1993. - 38 с.
19.РА288575сл Зажигалов В. О. Наукові основи приготування і механізм дії каталізаторів парціального окислення нижчих насичених вуглеводнів С - С [Текст] : Автореф. дис...д-ра хім. наук: 02.00.15 / Зажигалов Валерій Олексійович ; АН України, Ін-т фіз. хімії ім. Л. В. Писаржевського. - К., 1993. - 38 с.
20.РА315757 Валько В. М. Удосконалення способів приготування лляної трести штучним рошенням [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Валько Віталій Миколайович ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Х., 2001. - 20 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського