Пошуковий запит: (<.>K=СОЛІННЯ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
|
| | |
|
1. | Р77665
Барабаш, Орест. Помідори [Текст] : поради, як зібрати урожай.45 рецептів консервування, соління, приготування страв / О. Барабаш [и др.]. - К. : [б.в.], 1993. - 32 с. - (Сер.9 "Город,сад,дача" / Товариство "Знання" України ; вип.3). - ISBN 5-7770-0482-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | ВА605598
Барабаш, Орест Юліанович. Помідор [Текст] : поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш [та ін]. - К. : Вища школа, 2001. - 62 с. - (Бібліотечка овочівника ; 1). - ISBN 966-642-032-5. - ISBN 966-642-000-7 На обкл. автори не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА611637
Гарбузові овочеві культури [Текст] : поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш [и др.]. - К. : Вища школа, 2001. - 124 с. - (Бібліотечка овочівника ; 2). - ISBN 966-642-036-8(2). - ISBN 966-642-000-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА634560
Барабаш, Орест Юліанович. Цибулинні овочеві культури [Текст] : поради, як зібрати високий урожай цибулі та часнику, рецепти консервування, соління і приготування страв / О. Ю. Барабаш [и др.]. - К. : Вища школа, 2002. - 87 с.: іл. - (Бібліотечка овочівника ; 4). - ISBN 966-642-141-0 (4). - ISBN 966-642-000-7 На обкл. авт. не вказ.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА636382
Барабаш, Орест Юліанович. Столові коренеплоди [Текст] : поради як зібрати високий урожай коренеплодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш [и др.]. - К. : Вища школа, 2003. - 87 с. - (Бібліотечка овочівника ; 5). - ISBN 966-642-039-2 (5). - ISBN 966-642-000-7 На обкл. авт., не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р100911
Слєпцов, Юрій Віталійович. Перець, баклажан, фізаліс [Текст] : поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / Ю. В. Слєпцов. - К. : Вища школа, 2004. - 48 с. - (Бібліотечка овочівника ; 7). - ISBN 966-642-150-X (7). - ISBN 966-642-000-7 Авт. на обкл. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА677350
Барабаш, Орест Юліанович. Капустяні культури [Текст] : поради, як зібрати високий урожай капусти, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш, С. Т. Гутиря. - К. : Вища школа, 2006. - 93 с.: іл. - (Бібліотечка овочівника ; 6). - ISBN 966-642-149-6 (6). - ISBN 966-642-000-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА396412
Тринчук, Ольга Олександрівна. Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 22 с. : табл., рис.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА422718
Яковлєв, Олег Володимирович. Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Яковлєв Олег Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ8267
Пресерви рибні. Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ8331
Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ8739
Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ8788
Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ8925
Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС152121
Тринчук, Ольга Олександрівна. Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Нац. акад. аграр. наук України, Київ. дослід. ст. пром. овочівництва Нац. наук. центру "Ін-т механізації та електрифікації сіл. госп-ва". - Київ, 2013. - 182, [32] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-167.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |