Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>K=СОЛІННЯ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15

      
1.
Р77665

Барабаш, Орест.
Помідори [Текст] : поради, як зібрати урожай.45 рецептів консервування, соління, приготування страв / О. Барабаш [и др.]. - К. : [б.в.], 1993. - 32 с. - (Сер.9 "Город,сад,дача" / Товариство "Знання" України ; вип.3). - ISBN 5-7770-0482-2

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
ВА605598

Барабаш, Орест Юліанович.
Помідор [Текст] : поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш [та ін]. - К. : Вища школа, 2001. - 62 с. - (Бібліотечка овочівника ; 1). - ISBN 966-642-032-5. - ISBN 966-642-000-7
На обкл. автори не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА611637


Гарбузові овочеві культури [Текст] : поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш [и др.]. - К. : Вища школа, 2001. - 124 с. - (Бібліотечка овочівника ; 2). - ISBN 966-642-036-8(2). - ISBN 966-642-000-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА634560

Барабаш, Орест Юліанович.
Цибулинні овочеві культури [Текст] : поради, як зібрати високий урожай цибулі та часнику, рецепти консервування, соління і приготування страв / О. Ю. Барабаш [и др.]. - К. : Вища школа, 2002. - 87 с.: іл. - (Бібліотечка овочівника ; 4). - ISBN 966-642-141-0 (4). - ISBN 966-642-000-7
На обкл. авт. не вказ.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА636382

Барабаш, Орест Юліанович.
Столові коренеплоди [Текст] : поради як зібрати високий урожай коренеплодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш [и др.]. - К. : Вища школа, 2003. - 87 с. - (Бібліотечка овочівника ; 5). - ISBN 966-642-039-2 (5). - ISBN 966-642-000-7
На обкл. авт., не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р100911

Слєпцов, Юрій Віталійович.
Перець, баклажан, фізаліс [Текст] : поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв / Ю. В. Слєпцов. - К. : Вища школа, 2004. - 48 с. - (Бібліотечка овочівника ; 7). - ISBN 966-642-150-X (7). - ISBN 966-642-000-7
Авт. на обкл. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА677350

Барабаш, Орест Юліанович.
Капустяні культури [Текст] : поради, як зібрати високий урожай капусти, рецепти консервування, соління та приготування страв / О. Ю. Барабаш, С. Т. Гутиря. - К. : Вища школа, 2006. - 93 с.: іл. - (Бібліотечка овочівника ; 6). - ISBN 966-642-149-6 (6). - ISBN 966-642-000-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА396412

Тринчук, Ольга Олександрівна.
Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Каб. Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 22 с. : табл., рис.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА422718

Яковлєв, Олег Володимирович.
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Яковлєв Олег Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ8267


Пресерви рибні. Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ8331


Пресерви рибні. Риба дрібна пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ8739


Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ8788


Пресерви рибні. Сайра спеціального та пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ8925


Риба океанічного промислу пряного соління. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС152121

Тринчук, Ольга Олександрівна.
Удосконалення елементів технологій післязбиральної обробки та соління культивованих грибів [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Тринчук Ольга Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Нац. акад. аграр. наук України, Київ. дослід. ст. пром. овочівництва Нац. наук. центру "Ін-т механізації та електрифікації сіл. госп-ва". - Київ, 2013. - 182, [32] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-167.




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського