Пошуковий запит: (<.>K=ТІСТО$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС91330 Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис., табл.
|
2. | РА336774 Стадник І. Я. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Стадник Ігор Ярославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 18 с.: рис.
|
3. | РА290296 Крамаренко Р. М. Дослідження контамінуючої мікрофлори на розстойці тістових заготовок і розробка способів її інгібірування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Крамаренко Раїса Миколаївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 20 с.
|
4. | РА355627 Дашкевич А. О. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Дашкевич Андрій Олександрович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2008. - 19 с.
|
5. | 1994/М-291 Мартинюк О. М. Розробка ультразвукового методу визначення густини тістових мас [Текст] : Автореф...дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / О. М. Мартинюк ; Одеська академія харчових технологій. - О. : [б.в.], 1994. - 18 с.
|
6. | СТ2440 Тістові напівфабрикати. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. О. Смєшко. - К. : УКРХЛІБПРОМ, 1999. - ІІІ, 13 с. - (Галузевий стандарт України)
|
7. | СТ2693 Обладнання для харчової промисловості [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 28 с.: рис. - (Національний стандарт України)
|
8. | СТ3976 Напівфабрикати з м'ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 20 с. - (Національний стандарт України)
|
9. | ВА732727 Романцов С. Школа ремесел. Художнє витинання з паперу. Тістопластика [Текст] / С. Романцов, Н. Качковська. - К. : Шкільний світ, 2009. - 111 с. : мал. - (Бібліотека "Шкільного світу". Загальнопедагогічний напрям)
|
10. | РА378891 Янаков В. П. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис.
|
11. | ДС124289 Янаков В. П. Обґрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Янаков Валерій Петрович ; Тавр. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь, 2011. - 187 арк. : рис., табл.
|
12. | РА390933 Черкашина В. Ю. Формування товарознавчих властивостей заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Черкашина Вікторія Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис., табл.
|
13. | СО31223 Криволап А. Пейзаж ХХІ століття [Текст] : [каталог] / Анатолій Криволап, Антоніо Менегетті, Олег Тістол ; [Ін-т пробл. сучас. мистец.], OntoArtGallery. - К. : [б. в.], 2012. - 206, [1] с. : іл.
|
14. | ВС53423 Тісто. Дріжджове, листкове, пісочне, заварне [Текст]. - Х. : Аргумент Принт, 2012. - 95 с. : кольор. іл. - (Смачне життя)
|
15. | Р122940 Альхабаш О. А. Листкове тісто [Текст] / [Альхабаш О. А.]. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 43 с. : кольор. іл. - (Смачного. Найкращі рецепти)
|
16. | РА415063 Шпак М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.
|
17. | ВА794419 Домашнє тісто. 500 рецептів. Печемо і смажимо з дріжджового, заварного, здобного, листкового, пісочного, пряникового тіста [Текст] / [уклад. Попович Н. Ю.]. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2015. - 381, [2] с.
|
18. | Р128760 Альхабаш О. А. Листкове тісто [Текст] / О. А. Альхабаш. - Харків : Віват : Аргумент Принт, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Найкращі рецепти) (Смачного)
|
19. | ВА798139 Домашнє тісто. 500 рецептів. Печемо і смажимо з дріжджового, заварного, здобного, листкового, пісочного, пряникового тіста [Текст] / [уклад. Попович Н. Ю.]. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Cімейного Дозвілля", 2016. - 381, [2] с.
|
20. | РА438477 Рачок В. В. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Рачок Віталій Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис.
|
| |