Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (87)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>K=ЦУКОР$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА853005 Найду У. Їжа для ментального здоров'я. Як харчуватися, щоб жити без стресу, депресії і тривожності [Текст] / Ума Найду, MD ; пер. з англ. Наталія Яцюк. - Київ : Наш формат , 2021. - 338, [1] с.
2.ВА667648 Мацебера А. Г. Боротьба за цукор [Текст] / А. Г. Мацебера, В. В. Олянич. - Х. : Точка, 2005. - 102 с.+ іл.
3.ВА657572 Бахмат М. І. Буряковий цукор- технології виробництва [Текст] : Навч. посібник для підгот. фахівців в аграрних ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія" / М. І. Бахмат [и др.]. - Кам'янець-Подільський : Абетка-НОВА, 2004. - 372 с.: іл., табл.
4.ВА860919 Перлмуттер Д. Мозок у небезпеці. Дивовижна правда про хліб, вуглеводи й цукор - наших таємних убивць [Текст] / Девід Перлмуттер, Крістін Лоберґ ; [пер. з англ. О. Буйвол]. - Харків : Віват, 2022. - 365, [1] с. : іл. - (Саморозвиток)
5.ВС66518 Мотанка [Текст] : антол. укр. жіноч. драматургії / [А. Багряна та ін.] ; авт.-упоряд. Ярослав Верещак. - Київ : Світ знань, 2016. - 377, [2] с.
6.Р119543 Авдикович К. Перша українська фабрика цукорків "Фортуна Нова" [Текст] : [спогади] / Климентина Авдикович. - Л. : Тріада Плюс, 2010. - 47 с. : іл.
7.СО27310 Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Цукор, цукрові буряки, кондитерські вироби, крохмалепродукти [Текст] : Довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 74 с. - (Серія "Нормативна база підприємства")
8.ВА652236 Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Тести для студ. ТКФ спец., 6.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 6.050302 "Товарознавство та експертиза у митній справі", 6.050303 "Експертиза товарів та послуг". Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари" / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 52 с.
9.Р111497 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські вироби" [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. напряму підготов. "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2008. - 36 с.
10.ВА726952 Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари" [Текст] : завдання, метод. вказівки і тести до викон. самост. роботи студ. напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; уклад.: д. т. н., проф. Сирохман І. В. [та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. академії, 2010. - 60 с. : табл.
11.СТ2022 Цукор [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)
12.СТ3211 Цукор білий кристалічний. Метод визначання показника розподілу кристалів [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
13.СТ4292 Цукор білий. Методи визначення золи [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
14.СТ3095 Цукор білий. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
15.СТ2358 Цукор ванільний. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)
16.СТ3289 Цукор кристалічний. Метод визначення зовнішнього вигляду з використанням еталонних зразків [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
17.СТ4293 Цукор молочний. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
18.АО275761 Біла С. Цукор на дні [Текст] : зб. поезій / Сніжана Біла. - Вінниця : Твори, 2019. - 111 с. : іл.
19.СТ3302 Цукор пресований. Метод визначення дріб'язку [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)
20.СТ3301 Цукор пресований. Метод визначення міцності [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського