Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.42$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.ДС75896 Ебралідзе І. І. Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 187 арк.
2.ДС76586 Аргатенко Т. В. Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 162 арк.
3.РА359642 Кущ С. П. Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Кущ Світлана Петрівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2008. - 23 с.
4.РА319248 Аргатенко Т. В. Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 16 с.
5.РА320019 Ебралідзе І. І. Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 19 с.
6.ВА605159 Тимченко В. К. Технологія м'яких маргаринів [Текст] : Навч. метод. посіб. для студ. спец. 7.091705- "Технологія жирів і жирозамінників" / В. К. Тимченко ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ун-т". - Х. : НТУ ХПІ, 2000. - 84 с.
7.ВА663254 Тимченко В. К. Технологія м'яких маргаринів [Текст] : Навч. посіб. для студ. спец. 7.091705 - "Технологія жирів і жирозамінників" вищих навч. закл. / В. К. Тимченко. - Х. : НТУ "ХПІ", 2002. - 127 с.: рис., табл.
8.СТ2017 Маргарини м`які. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 18 с. - (Національний стандарт України)
9.СТ2698 Маргарин. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України)
10.СТ4390 Продукція маргаринова. Виробництво. Терміни та визначення понять [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 24 с. - (Національний стандарт України)
11.СТ5095 Продукція маргаринова низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначання фізико-хімічних показників [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)
12.РА388004 Подлісна О. В. Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Подлісна Олена Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2012. - 19 с. : рис.
13.ДС130596 Подлісна О. В. Удосконалення технології жирової основи функціональних маргаринів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Подлісна Олена Валеріївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 243 арк. : рис., табл.
14.РА409827 Арутюнян Т. В. Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Арутюнян Тетяна Володимирівна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2014. - 21 с. : рис.
15.РА443155 Гудзь О. М. Удосконалення технології жирових систем зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот для маргаринів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Гудзь Ольга Миколаївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2019. - 20 с. : рис., табл.
16.ДС144024 Кущ С. П. Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кущ Світлана Петрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2008. - 198, [32] арк. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського