Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.РА371133 Радзієвська І. Г. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.
2.СТ2236 Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Гулієв-Зайцев [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 18 с. - (Національний стандарт України)
3.ДС116956 Радзієвська І. Г. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 234 арк. : рис., табл.
4.ВА809911 Купажування олій [Текст] : [монографія] / П. Ф. Петік [та ін.] ; Укр. НДІ олій та жирів Нац. акад. аграр. наук. України. - Київ : Аграрна наука, 2014. - 55 с. : табл.
5.РА438406 Мазаєва В. С. Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Мазаєва Вікторія Сергіївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2018. - 21 с. : рис.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського