Пошуковий запит: (<.>U=Л782.43$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
|
| | |
|
1. | ВА809911
Купажування олій [Текст] : [монографія] / П. Ф. Петік [та ін.] ; Укр. НДІ олій та жирів Нац. акад. аграр. наук. України. - Київ : Аграрна наука, 2014. - 55 с. : табл. - Бібліогр.: с. 42-55. - 50 прим. - ISBN 978-966-540-363-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС116956
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 221-234.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА371133
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна. Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ2236
Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Гулієв-Зайцев [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 18 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Мазаєва, Вікторія Сергіївна. Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Мазаєва Вікторія Сергіївна. - Харків, 2018.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА438406
Мазаєва, Вікторія Сергіївна. Технологія жирових продуктів із заданими властивостями багатоцільового призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Мазаєва Вікторія Сергіївна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків, 2018. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |