Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (27)Тематичний інтернет-навігатор (2)Реферативна база даних (76)Журнали та продовжувані видання (90)
Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 87
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА623112


От фундаментальной науки - к новым технологиям. Химия и биотехнология биологически активных веществ, пищевых продуктов и добавок. Экологически безопасные технологии [Текст] : международная конф. молодых ученых, 25-28 сентября 2001 г.: Тезисы док.: Программа / отв. ред. Э. М. Сульман ; Институт биохимической физики им. Н.М.Эмануэля РАН, Российский химико-технологический ун-т им. Д.И.Менделеева. - Тверь : ТГТУ, 2001. - 172 с. - ISBN 5-7995-0180-2

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р95020


Технологія харчових виробництв [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090500 "Теплоенергетика" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. О. Прядко [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА627110


Переработка продукции животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов по спец. "Зоотехния" / А. Х. Яппаров [и др.]. - Казань : Матбугат Йорты, 2001. - 278 с.: рис. - ISBN 5-89120-155-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА627190


Проблемы и перспективы здорового питания [Текст] : сб. науч. тр. / отв. ред. Л. А. Остроумов ; Кемеровский технологический ин-т пищевой промышленности. - Кемерово : [б.и.], 2000. - 161 с. - ISBN 5-89289-025-2

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА644143


Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 65-річчю з дня народження д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М.І., 19 листопада 2003 р. / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б.в.], 2003. - 645 с. - Бібліогр.: в кінці статей. - ISBN 966-7885-52-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р101875


Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.091722 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с. - Бібліогр.: с. 23-24

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р101873


Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних, практ., розрахунково-графічних і контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. О. Сисоєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 36 с. - Бібліогр.: с. 34-35

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
В349395/Ч. 1

Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія [Текст] : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 травня 2006 р.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; НАН України, УААН, Укр. акад. наук, Харк. обл. держ. адмін., Північ.-Схід. наук. центр НАН і МОН України, Рада ректорів Харк. вуз. центру, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2006 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - 590 с.: рис., табл. - ISBN 966-405-018-0

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВС42686


Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис. - ISBN 966-7035-77-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
В351276/Ч. 1

Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 19 листопада 2008р.: у 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2008 .
Ч. 1. - Х. : [б.в.], 2008. - 449 с. - ISBN 978-966-405-105-4

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА713262


Методичні вказівки з виконання дипломних проектів і робіт бакалавра, фахівця і магістра для студентів денної й заочної форм навчання спеціальностей 7.090 220 "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів", 7.090 221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. А. С. Мочаєв [та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2008. - 60 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА724745


Проектування технологічних процесів в переробній галузі [Текст] : навч. посіб. для викон. диплом. проектів з механізації переробки та зберігання с.-г. продукції при підгот. фахівців із напряму: 6.100202 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" / О. Я. Стрельчук [та ін.] ; за ред. О. Я. Стрельчука ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський : ФОП Сисин О. В. : Абетка, 2009. - 459 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 447-454. - 300 прим. - ISBN 978-966-1549-32-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА734858

Димань, Тетяна Миколаївна.
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - К. : Академія, 2011. - 517 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-580-310-2 (серія). - ISBN 978-966-580-346-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА735771

Сердюкова, Олена Яківна.
Методика викладання спеціальних дисциплін за профілем підготовки [Текст] : навч. посіб. з дисципліни для магістрантів спец. "Професійне навчання" профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" / О. Я. Сердюкова ; Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2010. - 182 с. : іл. - 300 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
В352966/Ч. 1

Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : тези доп. веукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 23 берез. 2011 р. : у 2 ч. / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ; Харк. облдержадмін., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], [2011].
Ч. 1. - [2011]. - 499 с. : рис., табл. - 150 прим. - ISBN 978-966-405-198-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА739886


Актуальні проблеми харчової промисловості та підготовки кадрів для галузі [Текст] : тези доп. І Всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчен., 31 берез. - 1 квіт. 2011 р. / ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка", Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Укр. інж.-пед. акад. ; [редкол.: канд. техн. наук, доц. Д. П. Крамаренко (голов. ред.) та ін.]. - Луганськ : ЛНУ імені Т. Шевченка, 2011. - 94 с. : рис., табл. - 200 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
С11092/1

Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. : [у 4 ч.] / Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2011.
Ч. 1 : Секції 1-2. - 2011. - 128 с. : табл., рис. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-204-4

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
С11092/2

Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 19 трав., 2011 р. : [у 4 ч.] / Харк. облдержадмін. [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2011 .
Ч. 2 : Секції 3-7. - 2011. - 104 с. : рис., табл. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-205-1

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА746289


Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 20-21 жовт. 2011 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі [та ін.] ; [редкол.: О. І. Черевко та ін.]. - Х. : ХДУХТ, 2011. - 205 с. : рис., табл. - Текст укр., рос., окремі ст. англ. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-233-4

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА754235


Інтегральна роль науки та освіти у міжнародному розподілі праці [Текст] : зб. тез доп. міжнар. наук.-практ. конф. студ. та аспірантів / Київ. нац. торг.-екон. ун-т [та ін.] ; [ред ред.: К. Д. Гурова (голова) та ін.] . - Х. : КНТЕУ : ХТЕІ КНТЕУ, 2012. - 273 с. : іл. - Бібліогр. в кінці ст. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-468-8

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського