Формування професійної компетентності майбутніх викладачів основ технологій харчових виробництв у процесі фахової підготовки [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Гвоздецька Юлія Василівна. - Умань, 2018.
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
| | |
|
8. | РА438445
Гвоздецька, Юлія Василівна. Формування професійної компетентності майбутніх викладачів основ технологій харчових виробництв у процесі фахової підготовки [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Гвоздецька Юлія Василівна ; Уман. держ. пед. ун-т ім. Павла Тичини. - Умань, 2018. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС153611
Гвоздецька, Юлія Василівна. Формування професійної компетентності майбутніх викладачів основ технологій харчових виробництв у процесі фахової підготовки [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Гвоздецька Юлія Василівна ; Уман. держ. пед. ун-т ім. Павла Тичини. - Умань, 2018. - 342 арк. : фот. - Бібліогр.: арк. 210-227.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р98650
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахункової роботи для студ. денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Кошова [та ін.]. - К. : НУХН, 2003. - 30 с. + дод. - Бібліогр.: с. 29-30
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВС37110
История Одесской государственной академии пищевых технологий (1902-2002) [Текст] / Г. В. Ангелов [и др.] ; ред. Н. Д. Захаров ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О. : Астропринт, 2002. - 208с.: фото + 4 л. ил. - Библиогр.: с. 202-206. - ISBN 966-549-787-1
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СО31464
Кананыхина, Елена Николаевна. Одесская национальная академия пищевых технологий [Текст] : лучшие инженерные традиции с 1902 г. / [Кананыхина Е. Н., Соловей А. А., Белявская Н. П. ; под ред. Егорова Б. В. ; сост.: Агеева И. Н. и др.]. - О. : ТЭС, 2012. - 239 с. : фото. кольор. - Бібліогр.: с. 229-238. - 500 прим. - ISBN 978-966-2389-65-4 Авт. зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | В348067/Вип. 1
Літопис вищих навчальних закладів. Випускники НУХТ [Текст] / ред. кол. В. В. Болгов [та ін.]. - К. : Український видавничий консорціум, 2004 . Вип. 1 / авт.-упоряд. В. В. Болгов. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 254 с.: фотоіл. - ISBN 966-8411-23-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | В348067/Вип. 2
Літопис вищих навчальних закладів. Випускники НУХТ [Текст] / ред. кол. В. В. Болгов [та ін.]. - К. : Український видавничий консорціум, 2004 . Вип. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 496 с.: фотоіл. - ISBN 966-8411-48-Х
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА785890
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна. Підготовка майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності [Текст] : монографія / Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : Право, 2014. - 521 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468-521. - 300 прим. - ISBN 978-966-458-708-9
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА412673
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна. Теоретичні і методичні засади підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності [Текст] : автореф. дис. ... д-ра пед. наук : 13.00.04 / Лазарєва Тетяна Анатоліївна ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2015. - 40 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА839893
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна. Формування здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі [Текст] : монографія / Т. А. Лазарєва, О. С. Благий ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : ПромАрт, 2018. - 182 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 156-182. - 300 прим. - ISBN 978-617-7634-34-7
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА604324
Лозовецька, Валентина Терентіївна. Теорія і практика професійного навчання молодшого спеціаліста на матеріалах вищих навчальних закладів І, ІІ рівнів акредитації переробних галузей сільськогосподарського виробництва [Текст] / В. Т. Лозовецька. - Вінніця : Логос, 2001. - 449 с. - Бібліогр.: с. 312-330. - ISBN 966-7582-26-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА451957
Люльченко, Вячеслав Григорович. Підготовка майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до формування санітарно-гігієнічної культури учнів закладів професійно-технічної освіти [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Люльченко Вячеслав Григорович ; Уман. держ. пед. ун-т ім. Павла Тичини. - Умань, 2021. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | Р95088
Методичні рекомендації до підготовки робочих програм практик студентів [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Й. І. Сторіжко, В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2002. - 6 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |