Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (28)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 р(4УКР)3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Табачник Д. В. В223/2

Випускники НУХТ [Текст] : довід.-біогр. вид. - К. : [ПОЛІГРАФКНИГА], 2004 . - (Літопис вищих навчальних закладів).
Вип. 2 / авт.-упоряд. Болгов В. В. ; редкол.: Болгов В. В. [та ін.] . - 2005. - 495 с. : фотоіл. - 5000 прим. - ISBN 966-8411-48-Х

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р98676


Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної, заочної та скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2003. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р98650


Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахункової роботи для студ. денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Кошова [та ін.]. - К. : НУХН, 2003. - 30 с. + дод. - Бібліогр.: с. 29-30

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВС37110


История Одесской государственной академии пищевых технологий (1902-2002) [Текст] / Г. В. Ангелов [и др.] ; ред. Н. Д. Захаров ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О. : Астропринт, 2002. - 208с.: фото + 4 л. ил. - Библиогр.: с. 202-206. - ISBN 966-549-787-1

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
Основний фонд


      
5.
В348067/Вип. 2

Літопис вищих навчальних закладів. Випускники НУХТ [Текст] / ред. кол. В. В. Болгов [та ін.]. - К. : Український видавничий консорціум, 2004 .
Вип. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 496 с.: фотоіл. - ISBN 966-8411-48-Х

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
Основний фонд


      
6.
В348067/Вип. 1

Літопис вищих навчальних закладів. Випускники НУХТ [Текст] / ред. кол. В. В. Болгов [та ін.]. - К. : Український видавничий консорціум, 2004 .
Вип. 1 / авт.-упоряд. В. В. Болгов. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 254 с.: фотоіл. - ISBN 966-8411-23-4

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування
Основний фонд


      
7.
ДС160090

Шаура, Аліна Юріївна.
Методика навчання харчових технологій майбутніх педагогів професійної освіти [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.02 / Шаура Аліна Юріївна ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ, 2017. - 223, [4] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 155-171.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА430848

Шаура, Аліна Юріївна.
Методика навчання харчових технологій майбутніх педагогів професійної освіти [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.02 / Шаура Аліна Юріївна ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ, 2017. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
Р95088


Методичні рекомендації до підготовки робочих програм практик студентів [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Й. І. Сторіжко, В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2002. - 6 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА734379

Сердюкова, Олена Яківна.
Методичні рекомендації до педагогічної практики [Текст] : для студ. ІV та V курсів спец. "Професійне навчання" (профіль підготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування") / О. Я. Сердюкова ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2010. - 84 с. : табл. - Бібліогр.: с. 65-67. - 200 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА663367


Методичні рекомендації до складання та використання тестів для діагностики знань студентів [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Масліков, В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2005. - 50 с.: рис. - Бібліогр.: с. 48

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Р105811


Наскрізна програма виробничої практики студентів спеціальності 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. О. Гапченко. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА640400


Національний університет харчових технологій (НУХТ) запрошує [Текст] : довідник для вступників / Національний ун-т харчових технологій, Центр довузівської підготовки НУХТ. Відділ профорієнтаційної роботи ; упоряд. С. М. Котікова, Т. І. Ситнік ; ред. Й. І. Сторіжко. - К. : НУХТ, 2003. - 52 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Чит. зал довідково-бібліографічного обслуговування


      
14.
СО31464

Кананыхина, Елена Николаевна.
Одесская национальная академия пищевых технологий [Текст] : лучшие инженерные традиции с 1902 г. / [Кананыхина Е. Н., Соловей А. А., Белявская Н. П. ; под ред. Егорова Б. В. ; сост.: Агеева И. Н. и др.]. - О. : ТЭС, 2012. - 239 с. : фото. кольор. - Бібліогр.: с. 229-238. - 500 прим. - ISBN 978-966-2389-65-4
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СО36634


Одеська національна академія харчових технологій [Текст] / [О. М. Кананихіна та ін. ; уклад. І. М. Агеєва та ін. ; за ред. проф. Єгорова Б. В.]. - Одеса : Чорномор'я, 2017. - 285, [2] с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-966-555-310-6

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА859455


Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч.-метод. посіб. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" / [О. О. Гринченко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Навч.-наук. ін-т харч. технологій та бізнесу. - 2-ге вид., допов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2019. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 30 прим. - ISBN 978-617-7879-20-5

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА660795


Організація навчальної роботи: поради першокурсникам [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Л. Яровий, В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2005. - 64 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СО36483


Освітньо-професійний комплекс. 015 Професійна освіта. Харчові технології. Рівень вищої освіти перший. Ступінь вищої освіти бакалавр [Текст] : [наук.-метод. вид. нормат. док.] / [розроб. та уклад.: Н. М. Зубар та ін.] ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова, Інж.-пед. ф-т. - Київ : НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2018. - 176 с. : іл. - Назва обкл. : 015 Професійна освіта. Харчові технології. Рівень вищої освіти перший. Ступінь вищої освіти бакалавр. Освітньо-професійний комплекс. - Назва на корінці : 015 Професійна освіта. Харчові технології. - Бібліогр.: с. 175-176. - 100 прим.
На обкл. уклад. зазнач. як авт.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання

Волкова, Н.
Підготовка майбутніх інженерів-педагогів до професійної діяльності у галузі харчових технологій: теоретико-методичний аспект [Текст] : монографія / Н. Волкова. - Тернопіль : ФОП Осадца Ю. В., 2024. - 320 с. - ISBN 978-617-8060-50-3

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА451957

Люльченко, Вячеслав Григорович.
Підготовка майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю до формування санітарно-гігієнічної культури учнів закладів професійно-технічної освіти [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Люльченко Вячеслав Григорович ; Уман. держ. пед. ун-т ім. Павла Тичини. - Умань, 2021. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського