Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Реферативна база даних (31)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 107
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА666073 Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : Навч. посіб. для студ. технол. та екон. спец. I-IV рівнів акредитації / А. Я. Маньківський [и др.]. - [Ніжин] : [б.в.], 1999. - 383 с.
2.В345617/Ч. 1 Луганский, Анатолий Семенович Технология производства пищевых продуктов. Ч. 1 [Текст]. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 83 с.: рис.
3.ВА627281 Кириллов П. К. Физико-механические и реологические свойства сырья и готовой продукции пищевой промышленности [Текст] : Учеб. пособие / П. К. Кириллов [и др.] ; Казанский гос. технологический ун-т. - Казань : ЗАО "Новое знание", 2001. - 100 с.: ил.
4.ВА614951 Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции [Текст] : Учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с.: ил.
5.Р97204 Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання лабораторних робіт і контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. О. Чагайда. - К. : НУХТ, 2002. - 13 с.
6.В347769/Ч. 1 Теоретичні основи технології харчових виробництв. Ч. 1 [Текст] / Національний університет харчових технологій (Київ) ; уклад. Г. Є. Поліщук. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 28 с.
7.Р97203 Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, М. М. Жеплінська. - К. : НУХТ, 2002. - 11 с.
8.Р94555 Методические указания к выполнению лабораторных работ по курсу "Общая технология пищевых производств" для студентов пищевых специальностей [Текст] / Национальный технический ун-т "Харьковский политехнический ин-т" ; сост. Е. И. Орлова [и др.]. - Х. : НТУ "ХПИ", 2002. - 35 с.: рис.
9.ВА617047 Методичні вказівки до дипломного проекту (роботи) бакалавра для студентів, що навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра за напрямком 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. Ф. Ф. Гладкий [та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2002. - 50 с.: рис.
10.ВА628026 Робоча програма технологічної практики на харчових та переробних підприємствах АПК для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Екологія харчових виробництв та продуктів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Український держ. ун-т харчових технологій ; уклад. В. Х. Суходол [та ін.]. - К. : УДУХТ, 2002. - 59 с.
11.Р95062 Методичні вказівки до виконання магістерських робіт для магістрантів спеціальностей 8.091701 - 8.091709 напряму підготовки "Харчова технологія та інженерія" [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, В. О. Ромоданова. - К. : НУХТ, 2002. - 7 с.
12.Р99686 Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів спеціальності "Технологія харчування" денної форми навчання [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. І. І. Тарасенко. - К. : ВЦ КНТЕУ, 2003. - 33 с.
13.ВА643384 Домарецький В. А. Технологія харчових продуктів [Текст] : Підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с.
14.Р99847 Вступ до фаху [Текст] : Метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с.
15.ВА654414 Лабораторний практикум з курсу "Технологія продуктів харчування" для студентів заочної форми скороченого терміну навчання спеціальності "Технологія харчування" спеціалізації "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" [Текст] / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. Н. М. Зубар. - К. : КНТЕУ, 2003. - 58 с.
16.Р99944 Харчові технології [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та виконання конр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. Т. Носенко. - К. : НУХТ, 2003. - 41 с.
17.Р99262 Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт: Для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Клименко, Т. І. Романовська. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с.
18.ВА638660 Харчові технології [Текст] : Метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 61 с.
19.ВА641716 Бухкало С. І. Технологія основних харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : Навч. посібник для студ. харчових спец. усіх форм навчання / С. І. Бухкало. - Х. : НТУ "ХПІ", 2003. - 184 с.: рис., табл.
20.Р99189 Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм [Текст] : Метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського